Home » Авторски страници, българи зад граница

EuroTV.media представя българи зад граница

2021.01.06 Няма коментари
Spread the love

EuroTV.media е независима платформа със самостоятелен канал в You Tube, която дава възможност да се гледат откъси от наши телевизионни предавания, репортажи, документални филми, някои от които излъчвани в редица европейски страни. Платформата се поддържа на три езика.

Темите, залегнали в платформата, са изцяло свързани с обществено-политическия живот в България и страните от ЕС – за разпределението на европейските фондове, социалното неравенство, здравеопазването, ислямизирането, за коронавируса, корупцията, политиците, медийната среда, за правосъдието, образованието, културата, за опростачването и чалганизирането на българската нация.

В рубриката “Българи по света”, за която отговарят членове на екипа ни – българи зад граница, ще представяме трайно установилите се сънародници в чужбина, преборили се с трудностите и конкуренцията, завоювали водещи места в своите професионални сфери и получили уважението на обществеността в приемствените им страни.

Ще предоставяме възможност на изявени личности да споделят своя професионален и човешки опит. Техническите средства днес позволяват и на живеещите в Канада, Америка, Австралия, навсякъде по света, чрез видео интервюта (направени и по Skype, Zoom.pkg), да изразяват свободно своето лично мнение, да правят оценки и предложения относно обществено-политическия живот в България. Отворени сме и за нови предложения и идеи относно EuroTV.media.

От години най-големите инвестиции в страната са парите на българите, живеещи и работещи в чужбина. Всички знаем защо нито едно правителство, от началото на демократичните промени до днес, не позволи на желаещите и имащи капацитета за това българи зад граница да участват в обществено-политическия живот на страната. Юпитата от Лондонското сити от времето на Симеон Сакскобургготски бяха добре подбрани деца на комунистически родове и това днес много добре се използва от властващите – като отрицателен пример за влизане на емигрирали сънародници в политиката и бизнеса в родината.

Една от причините за създаването на тази медия е именно да дадем възможност на всички българи по света, които желаят, да споделят своите виждания, оценки и предложения, за промяна и реална демокрация, за евентуална алтернатива за България и Европа.

За контакти:

E-mail: [email protected]

Tel.: FR +33 (0) 6 66 56 28 80;
BG +359 (0)8 89 25 97 25

 

Екипът на EuroTV.media

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.