Home » Авторски страници, политика

The Buffalo Chronicle: Мафиотски бос помогнал на Байдън да спечели изборите във Филаделфия

2020.11.20 Няма коментари
Spread the love

.

Мафиотски бос от Филаделфия е помогнал на Джо Байдън да спечели президентските избори. Това твърди в свой материал в. The Buffalo Chronicle. Според вестника, известният мафиот Джоуи Мерлино, познат повече като Клощавия Джо, и малък екип негови подчинени са приготвили около 300 хиляди фалшиви бюлетини в полза на Байдън.

Поръчката за тяхното напечатване е била дадена от щаба на демократите. Работата е била свършена за 3 дни, в частни къщи във Филделфия, където са били надписвани бюлетини с името на Байдън.

“Източникът твърди, че Merlino и малък екип от сътрудници са произвели тези бюлетини за $ 10 на бюлетина – огромни $ 3 милиона за три дни работа. След това бюлетините са били опаковани в картонени кутии, които не са описани, и изхвърлени пред конгресния център на Филаделфия. Източници, които са говорили за „Хроникъл“ при условие за анонимност, казват, че Мерлино е взел тези бюлетини от две частни домакинства, където шепа доверени сътрудници деликатно маркират бюлетините с маркери Sharpie. Плащала са им повече от 1000 долара на час, като често са произвеждали хиляди бюлетини на всеки час, в продължение на над 60 почти последователни часа.” – пише The Buffalo Chronicle.

“Смята се, че оперативни представители на Демократическата партия, работещи в предизборния офис на Филаделфия, са предоставили на Мерлино сандъци със сурови бюлетини само часове преди затварянето на избирателните секции в изборната нощ, които той е транспортирал до две частни домакинства в Южна Филаделфия. До 22 часа вечерта операцията на Merlino вече е генерирала повече от 3000 бюлетини на час, които бързо са се увеличили до повече от 6000 бюлетини на час преди полунощ.

Но сега Мерлино може би е готов да обърне внимание на Байдън – в първоначалното свидетелство на Конгреса – ако президентът Доналд Дж. Тръмп е готов да издаде на дългогодишния мафиот пълно заличаване на дългогодишното му криминално досие. И, разбира се, Мерлино иска да бъде помилван за самата изборна измама и за всякакви престъпления, за които може да се инкриминира по време на показанията си.

„Той иска чисто досие. Иска да лови и ловува във федерални земи. Той наистина би искал работа в Службата за национални паркове. Нуждае се от чисто досие, за да получи тези неща“ – обяснява един доверен човек. „Но най-вече той иска благодарността на нацията…“ – пише още вестникът.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.