Home » Авторски страници, българи зад граница

Излезе „MY WAY“ на Димитър Бербатов

2020.11.28 Няма коментари
Spread the love

.

Димитър Бербатов не се нуждае от представяне. Гордеем се, че той е сред най-добрите приятели на децата и на Асоциацията на българските училища в чужбина.

Преди време Бербатов издаде автобиографичната си книга „ПО МОЯ НАЧИН”.

Опашка от читатели и почитатели на Бербатов на представяне на неговата книга „По моя начин“, 10.11.2018 г. Снимка: ФБ профил на Димитър Бербатов

Премиерата на тази книга премина с огромен успех в редица градове в България. Само един от отзивите, написан след първата премиера в София от Диди Ходжева – изпълнителен директор на Фондация „Димитър Бербатов”, може да се види ТУК. Фондацията е най-разпознаваема със своя ежегоден проект „Успелите деца на България”, създаден през 2008 г.

Източник: Berbatov.com

Вече има и издание на книгата на английски. „MY WAY“ на Димитър Бербатов може да се закупи от сайта на Бербатов. В зависимост от държавата, от която се поръчва книгата, се начислява куриерска такса.

 

Снежина Мечева,

говорител на АБУЧ

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.