Home » Авторски страници

Протест на обединения автоинструкторски бранш в България

2020.09.30 Няма коментари
Spread the love

Снимка: Скрийшот от видео на БТА

Днес, в пресклуба на БТА в София, се състоя съвместна пресконференция на представители на Съюза на центровете по авто-мото подготовка, Асоциацията за обучение в транспорта, Съюза на българските автомобилисти, Националния автоинструкторски съюз, Българския автоинструкторски съюз и Българското обединение на шофьорите.

Брифингът бе на тема: Наредби 31 и № 47 на Министeрството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, за обучение на водачи на моторни превозни средсва, са написани на тъмно, пълни с лобистки текстове, прокарват се корупционни схеми, които изкарват автоинструкторите на протест на 7 октомври.

Лобиските текстове в подготвяни от МТИТС наредби, според представителите на обединения автоинструкторен бранш, ще доведат до поредна административна секира за бизнеса.

Видеозапис на пресконференцията – в сайта на БТА.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.