Home » Авторски страници

“Кризисен” PR

2020.10.01 Няма коментари
Spread the love

Снимка: Скрийншот от видео на bTV

Интересен аргумент извади председателят на парламента Цвета Караянчева, засегната от унижаващото я сравнение с други председатели на тази институция, направен наскоро в коментара на Светослав Иванов, водещ на предаването “120 минути” по bTV.

Била се изказала за метрото и ходенето пеша като партиен деятел, а не като председател на парламента. А виждате ли – другите изказвания, с които я сравнявали, били “институционални”.

Трагикомедията е, че тази жена не разбира, че не представлява институцията само, докато е в парламента или в работно време.

А в останалото – с държавната охрана, осигурена от институцията – да обикаля градчета и села, да “ръси мозъци” по народному (както сама се дефинира) – и то, забележете, пред камера – с ясното съзнание, че медиите ще я отразяват.

Кой друг председател на парламента е бил институция в една част от деня и партиен оратор с просташки речник в друга част от него? С молба към зрителите да правят разлика?

Това ново дъно не е само на ГЕРБ, то е за държавата. След унижението, което й причини порно прякорът от шефа й – вместо да се скрие някъде, тази жена станала острие на партията си?!?

Това дори не е кризисен PR. А е криза на самия PR, който явно е подбиран според нивото на поръчителя.

 

Евгений Кънев

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.