Home » Авторски страници, българи зад граница

Българка отвори в Чикаго представителство на най-голямата застрахователна компания в Америка

2019.12.02 Няма коментари
Spread the love

Вчера, 1 декември 2019 г., свещеникът на православния храм “Св. София” отец Грую направи тържествено освещаване на най-новия офис на State Farm, който е на българката Саша Иванова (Sasha Ivanov). Стейт Фарм (State Farm) е най-голямата застрахователна компания в Америка, с централен офис в Блумингтън, Илинойс.

Освещаването на офиса беше в тесен кръг, в присъствието на работещите и на семейството, но вечерта от 18:30 часа се състоя голям коктейл в офиса на The Health Cuisine – също млада, но просперираща българска фирма.

На коктейла присъстваха собственици на бизнеси, агенти за недвижими имоти, кредитни агенти, банкови служители и много други гости. Както на всяка по-голяма българска проява в Чикаго, събитието бе уважено от част от екипа на българското генерално консулство, начело с генералния консул Иван Анчев. Там бе и търговското ни аташе Теодора Ботева, както и консулът Людмила Тасева.

В празнично украсената зала, с чашите вино и вкусните ордьоври и десерти, и под класическата музика на Duo “Еutopia” на Маргарита и Живко Николов, бързо се завързаха нови познанства и откриваха стари приятели.

В своето обръщение Саша Иванова благодари на съпруга си и близките около нея, на представителите на застрахователната компания, които са я обучавали, и лично на регионалния лидер Beau Parenti. Тя благодари и на Генералното консулство за подкрепата.

В свое кратко поздравление генералният консул Иван Анчев подчерта, че се гордее с появата на всеки нов български бизнес на територията на консулския окръг, и пожела успех на Саша Иванова. Той й подари картина с нашата азбука, нарисуванa от децата от Арт. студио “Владимир Димитров – Майстора”.

На тръгване всички получиха малки подаръци от домакина на коктейла Саша Иванова. Представителите на Еврочикаго се отблагодариха, като й връчиха ежегодния сборник на изданието ни, съдържащ творби на няколко десетки български автори от пет континента.

Днес офисът вече работи. Може да го откриете на адрес:

Sasha Ivanov Insurance Agency Inc
153 W Northwest Hwy, Palatine, IL 60067
(847) 358-2690

Пожелаваме успех!

Следват още снимки от събитието на Теодора Жаклинова/Teodora Zhaklinova/ и Еврочикаго.


.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.