Home » Авторски страници, история, политика

Конференция в София „100 години от Ньой“

2019.11.26 Няма коментари
Spread the love

Военният клуб в София

На 27 ноември т. г. Институтът за исторически изследвания към Българската академия на науките и Македонският научен институт ще проведат научна конференция с международно участие „100 години от Ньой“.

Конференцията ще е патронажа на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов. Тя ще се проведе в зала „Тържествена“ на Централния военен клуб в София, от 9.00 до 17.30 часа местно време.

Очаква се да бъдат представени 31 доклада във връзка със 100-годишнината от подписването на Ньойския договор. Ще участват известни български учени от Института за исторически изследвания към БАН, Университета за национално и световно стопанство, Военна академия „Г. С. Раковски“, Министерството на отбраната, Албаноложкият институт от Косово, университети от Италия и Унгария, регионалните музеи от Кюстендил и Хасково, и КИЦ „Босилеград“.

 

КИЦ “Босилеград”

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.