Home » Авторски страници, българи зад граница

Турне на “Три котки на покрива” в САЩ

2019.09.08 Няма коментари
Spread the love

“ТРИ КОТКИ НА ПОКРИВА” е нова българска комедия, продукция на Благоевградския театър “Никола Вапцаров”. Автор на пиесата е Емил Йотовски, режисьор – Ани Петрова. Комедията е представяна в Театър “Сълза и смях” в София, в други български градове, в няколко града в Канада. Есенното турне на “Три котки на покрива” в САЩ включва представления в Ню Йорк на 21 септември, Вашингтон – на 22 септември, Лас Вегас – на 25 септември, Финикс – на 27 септември, Сан Хосе – на 28 септември, Сан Диего – на 29 септември, Далас – на 4 октомври, Филаделфия – на 5 октомври.

Емил Йотовски за “ТРИ КОТКИ НА ПОКРИВА”:

“Три котки на покрива” е нова българска комедия. Това е история с много комични ситуации за любовта, ревността и съпружеските отношения. Дали жените са прави или мъжете много търпеливи? Кой ще надвие в тази борба на половете? Елате и вижте!

В нея участват актьорите:

Анна Петрова – в ролята на Жената, за която животът започва да губи своята прелест;
Ани Михайлова – в ролята на приятелката, която гледа на живота с широко отворени очи;
Боряна Павлова – в ролята на приятелката от Америка, за която животът е само забавление;
Николай Сотиров – в ролята на Съпруга, който се забавлява с ексцентричните провокации на жена си;
Димитър Касабов – в ролята на Пицарчето, което на 42 години чака първата си любов.

„Три котки на покрива“ е комедия на абсурда, в която три презадоволени от живота жени решават да търсят несъществуващите си проблеми. И какво намират? Няма нищо по-честно от изневярата, по-вярно от лъжата и по-симпатично от предателството. Кои са оръжията на жените във войната на половете? Как реагират мъжете на женската изобретателност? И има ли смисъл от тази война? Верните отговори ще получите в „Три котки на покрива“. Или не чак толкова верните. На покрива е високо! Носете си парашут!

Повече информация: ФБ страница на “Три котки на покрива”

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.