Home » Авторски страници

Другари прокурори, днес ще изляза да Ви кажа “Стига”

2019.07.29 Няма коментари
Spread the love

Снимка: Фейсбук

Днес, в 18.30 ч. ще бъда пред Съдебната палата във Варна, защото “независимата” прокуратура предложи само един кандидат за главен прокурор.

Това, неуважаеми “чугуни”, не е избор, а назначение. И не смейте да твърдите, че не трябва да се месим като граждани в номинациите за главен прокурор, защото ние Ви плащаме заплатите и 30 години търпим да чадъросвате мафията. За 30 години нямаме нито един осъден премиер, а поводи за това не липсваха. От заменките на земи и гори, през “Белене” и ТЕЦ-ове, умишлено фалирани банки и безкрайно крадене.

Не само, че нямаме осъден, другари прокурори, но нямаме и обвинен, а това означава, че Вие не можете да си вършите работата, за която сте назначени.

След като не можете, а и не искате, как да повярваме, че сте независими?

А щом не сте независими от престъпници, не можем да Ви дадем независимост от нас.

Аз съм част от суверена, данъкоплатец и жертва на Вашето престъпно бездействие, и днес ще изляза да Ви кажа “Стига”, понеже трябва да дам пример на детето си как да бъде суверен, а не електорат, и защото заслужавам да живея в правова държава.

А, и да не забравя – правилата за номиниране на главен прокурор, които сте си приели, стават за някоя африканска диктатура, но за европейска държава не са добри.

Вземайте си Гешев и гешевците, и отивайки в Африка. Там все още може да се открият хора с Вашите възгледи.

 

Стела Николова

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.