Home » Авторски страници

Жалби, оставени без уважение от зам.-главния прокурор

2019.07.28 Няма коментари

Гражданско движение “БОЕЦ” публикува на сайта си документи, подписани лично от зам.-главния прокурор Иван Гешев, който бе номиниран за поста главен прокурор на Р. България.

Източник: ГД “БОЕЦ”

“И двете писма – т. нар. резолюции, са без мотиви. Състоят се само от по едно (еднакво и за двете) изречение. Не може да има безмотивен акт на какъвто и да е орган – правораздавателен, съдебен, прокурорски, административен. Всеки орган, пред който подобен акт може да се обжалва, би го отменил само на това основание. Това е, меко казано, подигравка с жалбоподателите. Нищо от жалбите и от самите преписки не е обсъдено и анализирано… Това очевидно е практика и показва какво и как работи досега Гешев. До момента никой не е показал нещо сътворено и написано от него – по-скоро тук е само подписано.

Това нещо ли искате за главен прокурор? Зад всяка една преписка стоят човешки съдби и животи!…” – пишат по този повод от ГД “БОЕЦ”. Както и:

„ОСТАВЯМ ЖАЛБАТА ВИ БЕЗ УВАЖЕНИЕ“, без мотиви и без аргументи   – олицетворение на ГЕШТАПО-то, превзело прокуратурата и държавата ни! На наглостта и мракобесието на управляващата ни мафия и слугите й! А гражданите очакват съпричастност и справедливост…

“БОЕЦ” продължаваме с капанията си за гражданската номинация на следовател Бойко Атанасов за главен прокурор! Продължаваме със срещите из цялата страна, продължаваме с подписките в подкрепа на кандидатурата на Бойко Атанасов!”

Целият текст – тук.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.