Home » Е-Списание

Имотен абсурд във Видин

2019.04.02 Няма коментари
Spread the love

Снимка: Скрийншот от видео на Видин Вест

Имотен абсурд във Видин. Семейство бяга в чужбина, за да плаща кредит за къща във Видин, която е купило, но до която няма достъп и която е надстроена незаконно от други хора. И така, 11 години… със специалното съдействие на местни и централни институции. Собственичката Милена Георгиева и нейният пълномощник Орлин Георгиев са събрали много томове с документи по казуса и са пращали много пъти писма, подкрепени с документи, скици, карти от кадастрални планове и подробно изложени аргументи до всички ресорни български институции… Но институциите не предотвратяват абсурда, а помагат той да продължи.

Разследване по случая на Калин Иванов от Видин Вест, което съдържа публикуваното по-долу видео. Цялото разследване може да се види на сайта на местната медия. Радваме се, че този абсурден казус е отразен от Видин Вест, понеже дълго време никоя медия в България не му обърна внимание.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА за този скандален случай във Видин можете да прочетете в материал на Еврочикаго, публикуван в началото на годината. 

„Имате законна собствена къща. Идва някой и Ви надстроява къщата незаконно. Властите в България узаконяват незаконното строителство. Издават Ви документи за съсобствена къща, без дори да подозирате… Вас като законен собственик Ви гонят от законната Ви къща, защото е станала опасна, а за другите незаконни собственици не е опасна и те си живеят във Вашата собственост. Вие единадесета година не можете да влезете в собствеността си. Още по-наглото е, че незаконно надстроилите собствеността подават жалби в институциите, че собствеността им е опасна, и институциите предписват на законния собственик да прави укрепване…” така накратко бе описал случая пълномощникът на Милена Георгиева Орлин Георгиев.


Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.