Home » Авторски страници, политика

Взривател на апокалипсиса

2019.03.22 Няма коментари
Spread the love

Снимка: Skandalno.net

Има моменти, в които всеки се чувства толкова омерзен и безпомощен от безобразията, извършвани в държавата, че ако има възможност, би се махнал на момента, възможно най-далеч от тук. Защото иначе би се провокирала агресия, а тя изобилства повече от всичко по земите ни.

Докога само ще приказваме и пишем по форумите? Кога най-после ще избухнем като капсул-детонатор, за да взривим чудовищната гавра с нас? Способни ли сме изобщо на нещо радикално, защитаващо гражданските ни права и свободи?

Що за кошмарно нарушаване на всякакви писани и неписани закони са кражбите от депутати, митничари, ченгета и съдии? Цели милионерски села и комплекси, каквито можем да видим единствено в Холивуд, се издигат, защитени от яки дувари, камери и добермани. Хотели на самия плаж стоят несанкционирани, въпреки че не отчитат доходи, продават се наркотици в техните ресторанти, барове и дискотеки, проститутки и сводници дебнат като лешояди, а чуждестранният турист немее от безогледната анархия.

Защо се правят безсмислени предавания по телевизията, за събиране на средства за нуждаещи се, когато милиарди вече са откраднати и никой не се опитва да върне поне част от тях? Фактът, че държавните служители в голямата си част са бюрократи и не вършат работата, за която им се плаща, не оправдава никое „милосърдно” предаване, целящо измъкването и на последното левче от доверчивия зрител. Наглият рекет от страна на мобилните оператори за въображаема печалба, съпроводен от десетки есемеси на ден, трябва да бъде наказан с глоба и отнемане на лиценза им. Като видя наглите мутри на рекламиращите печалби от търкането на талончета по телевизора и чуя мазния им, лъжлив глас, агресията буквално избухва в мен и, ако са наблизо негодниците, без да се замисля бих им сритал задниците.

Като си карам в лентата за напред, а поредното нагло копеле се опитва отляво или отдясно да ме пререди, иде ми да му забърша здрав шамар, за да разбере, че правилата и законите трябва да се спазват, не понякога, а ВИНАГИ! Има толкова много, един от друг по-фрапиращи примери за беззаконие, анархия и явна бруталност, че само саморазправата изглежда единственото свястно правосъдие. Нормалните хора в държавата са отчаяни и не вярват на никого! Озлобени от безобразното ограбване на държавата, ние изливаме протеста си едни срещу други. Няма ли най-после да се осъзнаем и да започнем да търсим сметка на „законните” престъпници в България? Кога ще направим нашия основателен граждански протест срещу унищожителите на държавността, законността и моралните ни устои? Не е ли по-добре да започне да се продава оръжие на всички нормални българи, опитващи се да се защитят от насилниците? Докога ще търпим социалистическа конституция и закони, обслужващи олигархията в страната? Докога само ще псуваме от масата, пред чаша ракия у дома?

Време е да взривим апокалипсиса, в който се гърчим, за да тръгне най-после нещо ново, духовно и чисто! Време е за промяна!

 

Красимир Бачков

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.