Home » Авторски страници

Кажете на децата си, че ще учат цял живот

2019.03.19 2 коментара
Spread the love

“Професионалните паралелки, където учениците ще учат и усвояват занаят, постепенно се увеличават за сметка на профилираните, част от които са езиковите и са в застой. Това предвиждат предложенията за план-прием след 7-и клас от шефовете на регионалните управления на образованието в страната. Окончателният трябва да бъде одобрен от просветното министерство до края на април.” – Из информация на в. “Монитор”.

Внимание, продуктово правителствено позициониране!

Онзи ден слушах за младежи, които изобретили приложение за администратор, който говори с няколко клиенти едновременно!

Откакто взеха решение в Давос, че ще дадат зелена светлина на изкуствения интелект, вероятно родителите, които могат да посъветват децата си каква професия да си изберат и да имат право, се броят на пръсти.

Истината е, че оттук нататък за човечеството настъпват тежки години и революции ще има! Гладни революции, като пастите на Мария-Антоанета, ако не ни редуцират до по-малко милиарди с още някоя много разпространена болест.

Кажете на децата си, че ще им се наложи да учат цял живот, защото оттук нататък сигурна професия няма да има.

 

Стела Николова

2 коментара »

 • Nik said:

  https://lamp.im/mitio-kaku-obuchenie-bolshe-ne-budet-osnovyvatsya-na-zapominanii/?fbclid=IwAR0ehGkE5SlTMI929jAgqRcaWfNb9rzFpvE1aIG-QHrxyzMPIv5v9s9qOBE

  Митио Каку: «Обучение больше не будет основываться на запоминании»
  Дипломы исчезнут за ненадобностью — прежде всего потому, что образование перестанет ограничиваться какими-либо временными и пространственными рамками.

 • Raiko said:

  Нека да се учат, който се учи – ще сполучи.Сигурни неща няма,освен данъците и смъртта, както казват американците.И това го знае всеки българин в САЩ, защото си сменят професиите по няколко пъти.Мисленето на хората в България е, че щом вземе тапия, вече се е венчал за професия,което е много погрешно!!

  Истината е, че който го мързи всичко му пречи.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.