Home » Авторски страници

Държава на абсурдите

2019.03.17 Няма коментари

Новини от последната седмица

Карикатура: Чавдар Николов, Терминал 3

Ние сме държавата на абсурдите!

Отборът по право на студенти от Юридическия факултет на Софийския университет е трети в най-голямо състезание по право на ЕС – European Law Moot Court Competition (фактическо световно първенство), а Цецка ни е министър, а пък Дани (б.р.: Даниел Кирилов) – шеф на Правна парламентарна комисия!

***

В доклада на Държавният департамент на САЩ пише, че България е много зле с медийната среда, корупцията и човешките права (специално случая с бившата кметица на “Младост” Десислава Иванчева), а Цецка се надявала да й махнат мониторинга!

Те ще го махнат, но ще турят други два, а ако Кьовеши стане евроглавен прокурор, такива Цецки ще заиграят, че и Меркел няма да я има, че да ги спаси!

***

Разнообразяват ни!

Преди губеха тефтери или поправяха в тях инициалите “ДП” на “10”, а в тефтера на Иванчева, както се разбра, направо дописвали!

Е, то бива идиоти, ама толкоз нагли специдиоти няма.

***

Андрей Райчев се тревожи ГЕРБ колко щели да търпят Марешки.

Щели, според него, да го търпят до евровота, за да спечелят поне с един депутат повече!

Е, Цецоу все един депутат ще докара, ама ние колко време ще търпим всички тия?

Политиката винаги се е смятала за една от най-важните древни професии, съперничеща си с другата най-древна и много приличаща на нея, ама това Народно събрание, което имаме в момента, е такъв бардак, че всяка маман би се изчервила, ако го държи.

Опасявам се, че населението вече е толкова отегчено от тези управляващи, че вече му е все едно и търка картончета с надеждата да спечели, за да излети от тази кочина със скоростта на светлината или минимум с някой Боинг!

***
Службите са знаели за терориста!

Службите са били уведомени от Инвестбанк за венецуелските пари!

Службите знаят всичко, но от това народа полза няма, защото службите са объркали господаря си!

***

Протестът в България, колкото и мижав да е, и макар да е използван сълзотворен газ, от който май са пострадали повече полицаи, отколкото протестиращи, бе отразен в новините на bTV на 11-тата минута, след атентатора-турист и жълтите жилетки във Франция…

За Гел ТВ (б.р.: Нова ТВ) нямах нерви да проверявам.

Може би трябва да се радваме, че все още отразяват някакъв протест срещу властта, защото евровотът иде, а спасението на Цецоу е пак в протоколите.

А ний, ний сме идиоти!

 

Стела Николова

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.