Home » Авторски страници

1-ви август, на брега при Шкорпиловци – събор на несъгласните

2019.03.25 Един коментар
Spread the love

ДНЕС, НА БЛАГОВЕЩЕНИЕ ВИ ПИША ОТ ДУШАТА И СЪРЦЕТО СИ! ЖИВОТЪТ Е ТВЪРДЕ КРАТЪК, БРАТЯ И СЕСТРИ МОИ! АКО НЕ ГО ИЗЖИВЕЕМ ДОСТОЙНО, ВСЕ ЕДНО ИЗОБЩО НЕ СМЕ ЖИВЕЛИ! ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЪБУДИМ И ДА СТОРИМ НЕЩО ДОБРО ЗА СЕБЕ СИ И РОДИНАТА! НЯМА НУЖДА ОТ ЛАЙКОВЕ И СПОДЕЛЯНИЯ, А ОТ ПРИСЪСТВИЕ ТОГАВА, КОГАТО Е НУЖНО ДА ДОКАЖЕШ, ЧЕ СИ БЪЛГАРИН! ОТ ВАС ЗАВИСИ ДАЛИ СКОРО ЩЕ ИМА СЛЪНЦЕ И НАД НАШИТЕ ГЛАВИ!

ОНЗИ ВЪТРЕШЕН СМИСЪЛ

Има моменти, в които човек се отчайва. Тогава всичко му се струва страшно и предпочита да се махне от този свят, за по-лесно. Тези моменти са краткотрайни, но пази Боже да се отдадем на импулса! Всичко може да свърши само за миг, а не бива! Искрицата живот, дадена на всеки от нас, трябва да пазим в свити шепи, за да не я духне вятър и да угасне!Трябва да се борим за нея, да я съхраняваме и, ако можем, да я разпалим в голям огън!Трябва да я ценим като най-висшето благо, получено от нас за краткия ни престой на тази земя! Знам, че в определен аспект звучи като противоречие, но смъртта не е толкова страшна, когато си загубил живота си за нещо голямо и полезно за много хора!

През последните 70 години станахме свидетели на много срамни, пълни с предателство страници от историята ни! Откъснати бяха части от земята ни, гнусни „водачи“ подаряваха народа и държавата на чужди нации и докараха дотам българите, че да бъдат записани в Червената книга, при изчезващите видове! Неграмотни, импотентни и неподходящи хора бяха поставяни за водещи в една от най-старите държави в Европа и света, а това предизвика упадък и деградация във всичко! Фактът, че все още ни има, не е чак толкова положителен, защото в следващите години с прекалено високата смъртност, ниската раждаемост и липсата на каквато и да било перспектива, нацията ни е на път да изчезне! Оказа се, че българските политици са по-голямо зло от чуждите поробители! Всички разбрахме, че те са готови и майка си да продадат, за да се облагодетелстват с пари, земя или материални придобивки! Всъщност, ние бяхме предадени и продадени от наши събратя….! Факт!

Сега като барон Мюнхаузен трябва да се хванем за косите и да се изкараме сами от блатото! И тук изрично подчертавам, че не пари и вещи са нужни, за да излезем от летаргията, от тоталното безразличие, в което ни набутаха байганьовците от Народното събрание! Нужен ни е дух, нужна ни е вяра в едно по-добро утре! Нужни са ни читави водачи, а не мутри, измекяри на чужди държави и предатели да стоят отпред в съдбините ни! Трябват ни живи люде с достойнство и морал! Повярвайте, не всички са маскари в България! Завистта и омразата на никого не са помогнали! Въпросът е да прескочим егото си и, оглеждайки се, да избутаме напред истинските българи за водачи на народа! Една работа не става, докато не е започната! Ако тръгнем да дирим подходящи хора, сигурен съм, че ще ги намерим! Братя, та ние почти сме изгубили държавата си….!!! За какво сме се научили да оцеляваме, ако след нас няма наследници?!

И понеже българинът е свикнал да не вярва на думи, предлагам нещо просто! Да се съберем на първи август, на брега при Шкорпиловци! Там, до стария мост, влизащ към морето, има достатъчно място, да се съберем хиляди несъгласни със сатрапите в сегашното „управление“! Да се организираме и тръгнем към столицата! Няма значение дУпетатите дали са във ваканция! Да стигнем до парламента и да вземем властта от сегашните продажни и предателски твари! Да си върнем онзи вътрешен смисъл за живот, без който не се различаваме от хлебарките, пълзящи в кухните ни нощем! Аз еднолично заявявам, че нямам амбиции да ставам нито депутат, нито министър или какъвто и да било управленец! Искам да оставим на децата и внуците си държава, с която да се гордеят, а не да се срамуват като сега! Искам да се върнат от чужбина много българи, които могат да вдигнат нивото за всичко! Искам да я има България! Надявам се да го искате и Вие…!

Та, значи с коли, автобуси, велосипеди и пеша, елате на първи август, да си върнем държавата! Ако не дойдете, не упреквайте никого за нищо! След това ще има „избори“, в които ще можете само да избирате да Ви заколят, обесят, удавят, изгорят или превърнат в абсолютни нищожества и роби!

Изборът е сега и е изцяло Ваш!

Един от Вас: Красимир Бачков

.

One Comment »

  • ina koleva said:

    Няма нищо случайно!
    Рядко посещавам Фейсбук и го правя главно заради бившия си учител Красимир Бачков.Прочетох днешното му послание, което е публикувано и тук. Дори никой да не дойде, аз ще съм на плажа в Шкорпиловци на първи август!Ще се радвам да се видим и да чуя думите на човек, когото уважавам! Дано се намерят още българи на тази територия! Важно е нещо да тръгне и тогава вече всичко е възможно!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.