Home » Авторски страници, българи зад граница

Детска книга на българска авторка от Лос Анжелис ще бъде представена в София

2019.01.25 Няма коментари
Spread the love

Издателство „ПОТАЙНИЧЕ“ и Детска къща „ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ“ организират представяне в София на „ТАЙНАТА НА НАШАТА ПЕРАЛНЯ“ на младата авторка ЕЛИНА КРЪСТЕВА, която живее в Лос Анжелос. Събитието ще бъде 15 февруари, от 16.00 ч. до 17.00 ч. местно време, в Детска къща „Приказка без край“ (ул. “Кръстьо Сарафов” 41).

Книжката разкрива мистерията на липсващите чорапи, но и разказва за любовта и приятелството, които са възможни, въпреки различията. Първото официално представяне пред читателите на “Тайната на нашата пералня” беше на 22 декемри 2018 г., но през февруари т.г. всички желаещи ще могат отново да преживеят историята в присъствието на нейния автор.

Елина Кръстева е завършила Националната художествена академия в София. Авторката споделя за себе си, че рисува, откакто се помни. Да бъде художник е била нейната голяма детска мечта, която се е сбъднала. Елина е автор и илюстратор на своите книжки за деца. С тях тя иска да провокира у децата любов към книгата, приключенията и най-вече – любов един към друг.

Авторката, която от две години живее в Лос Анджелис, е вече в България за представянето на своята книга. По време на събитието за малките участници е предвидено и забавно „чорапено“ ателие.

Събитието във Фейсбук – ТУК

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.