Home » Авторски страници

Пореден удар срещу ГД “БОЕЦ”. Зов за подкрепа

2018.09.04 Няма коментари
Spread the love

Гражданско движение “БОЕЦ” публикува днес на сайта си материал под заглавие “Поредният подъл удар на мафията срещу БОЕЦ! Зов за подкрепа!”. Ето какво се казва в този материал:

За сряда – 05.09.2018г., от 13.00 ч., в административната сграда на Комисията за защита на личните данни на адрес бул. “Цветан Лазаров“ №2, ще се проведе открито заседание на Комисията по Жалбата на Московски срещу БОЕЦ! Дори и в оставка, Московски продължава да сипе отровата си. Змията хапе, когато е настъпена и когато се страхува!

На 03.07. 2018 г., на 21-я ден от гладната стачка на Босия, след като три седмици той не бе чут и нито една институция не реагира адекватно на неговите искания и сигнали, БОЕЦ публикувахме мобилния номер на Московски и призовахме гражданите, солидарни с Босия, да изпращат СМС-и с тескт  „ЖИВОТ ЗА БОСИЯ! ОСТАВКА МОСКОВСКИ!“ Тези два хаштага станаха и основни за цялата кампания в подкрепа на Босия и справедливата му кауза. Хиляди граждани от страната и чужбина се включиха в акцията и подкрепиха Босия! И това уплаши Московски и управляващата ни мафия! БОЕЦ организирахме и се включихме в множество акции, протести, походи и инициативи в подкрепа на Босия, и битката ни продължава и до днес!

На 10.07.2018 г. Ивайло Московски е ВНЕСЪЛ  ЖАЛБА до Комисията за защита на личните данни срещу сдружение БОЕЦ! От Комисията ни уведомяват, че е образувано административно производство срещу БОЕЦ. Глобите, според новия европейски регламент, са до 20 милиона евро. Бюджетът на БОЕЦ за 2017 г. е 1230 лева. В ЖАЛБАТА си Московски посочва, че за него е настъпил „вредоносен резултат“ и че е получил „множество електронни съобщения съдържащи нецензурно и крайно унизително съдържание. Афектиран от съдържанието изтрих повечето от тях.“ Край на цитата! 

На фона на мъките на Босия, който 80 дни рискува живота си в битка срещу мафията и корупцията, превзели транспортното министертво и държавата, Московски да се прави на жертва е отвратително, но на фона на 17-те загинали в катастрофата в Искърското дефиле, причинена именно от корупция и престъпното управление на Борисов и Московски, който е част от тази престъпна банда, да се прави на жертва е мерзост и наглост, които нямат измерение!

Мафията задейства своята БУХАЛКА! За Комисията за защита на личните данни едва ли някой е чувал. Това е от тези структури, държавни хранилки за верни и послушни, които се използват като бухалки от мафията при нужда. Както и Комисията за конфликт на интереси на Филип Златанов, КЗК, КФН и т.н. Помните ли тефтерчето на Златанов? „ДА СЕ УДАРИ!“ Днес Московски издава тази заповед срещу БОЕЦ – „ДА се ударят тези гадове!“

Няма съмнение, че Буда и бандата му ще се опитат да смачкат БОЕЦ със всички средства, включително и физически. Многобройните удари, заплахи и репресии доказват, че ги е страх от нас и сме на прав път!

През всичките години на битки, БОЕЦ не се огънахме и не се поддадохме, напротив, ударите само ни амбицираха още повече!

През всичките тези години, БОЕЦ прокламирахме, че ГРАЖДАНСКАТА СОЛИДАРНОСТ е най-силното ни оръжие в битката срещу дебелите! И водени от това убеждение скачахме срещу всяка неправда и в защита и подкрепа на всеки достоен българин, обявен за враг от управляващата ни мафия! Подкрепихме Биволите, професор Велислав Минеков, телевизионната водеща Люба Кулезич, блогъра Манол Глишев, Босия и много други. И макар понакога да бяхме почти сами в тези битки, показахме, че в България има будни и непримирими граждани!

Днес ние призоваваме непримиримите за подкрепа! Елате утре в часа на поръчковото заседанието на Комисията срещу БОЕЦ, за да покажем, че имаме сили да се борим срещу дебелите, че не сме сами и с право се страхуват от нас, гражданите, защото ставаме все повече и все по обединени в стремежа ни към свобода и справедливост! А постигането на тези цели минава през отстраняването на мафията от властта! 

Не могат и няма да ни смачкат. БОЕЦ продължаваме своята битка и ще я водим докрай. До техният край. Без страх, без прошка и без компромиси!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:[email protected]

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.