Home » Авторски страници

Ваканция за депутатите и смъртна присъда за Босия

2018.07.28 Един коментар
Spread the love

 

Народното събрание на Република България, след дълго и мъчително пренебрегване на конституционните права на Николай Колев – Босия, съпровождани от напоителни заявления за важността на живота му, накрая подписа смъртната му присъда. Рафинираният негодник Станислав Иванов, в качеството си на председател на извънредната комисия, сформирана да „реши” проблема, заявил, че ще отложи решението за след ваканцията, поради съмнения за истинността на гладната стачка на Босия (вече 45 дни).

Комисията трябваше да излезе с окончателно становище вчера, в петък, но предпочетоха да се отърсят от отговорността към живота му, чрез съмнение в честта му и изопачаване на резултатите от изследванията на Николай Колев в болницата. Разбира се веднага, след като разбрахме за подмолното, убийствено решение, и за да опровергаем „основанието” му, предадох анамнезата на член на комисията Андон Дончев, който ни информира за вече взетото решение.

Николай Колев – Босия, сниман в дома си преди няколко дни, на 41-ия ден от гладната си стачка. Снимка: Скрийншот от видео на БГНЕС

Правителствена болница, в лицето на д-р Д. Шандурков, излиза с анамнеза, след прегледа на бачо Кольо: „Гладуване. Увредено общо състояние, параклиника извън норма.” Пресцентърът на болницата, обаче, предава някаква обща квалификация за доброто състояние на Николай Колев, което, удобно подадено, удобно се интерпретира от С. Иванов, и той отскача грациозно от дълбоката си загриженост за живота на Босия, в дълбоките води на ваканционното си настроение, с достатъчно оправдание/основание за малоумни поръчкови служители на Системата.

Господин А. Дончев веднага е предал документа със становището за обективното състоянието на бачо Кольо на председателя на комисията, но това очевидно до момента на предизвика промяна в мнението на лицето С. Иванов, на неговото лятно настроение и решението на комисията – Почеркът на народните избраници/изедници: “Докато вие не се мъчите по-неоспоримо и не умирате по-убедително, ние нямаме основание да си вършим работата.”

 

Вихрен Михайлов

————————————————————————————————————————————————————————

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

1) Сагата с шофьорските книжки. Пренебрегнатите сигнали (ЛИНК)

2) Видеозапис от второто заседание (25 юли 2018 г.) на Временната парламентарна комисия към Народното събрание за разглеждане на постъпили сигнали от граждани за обучението и изпитите на кандидати за придобиване на правоспособност за управление на МПС. 

.

One Comment »

  • Надежда said:

    Колко човешки живота ви струват удобните ви кресла бе, нагли, безумни мафиоти???

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.