Home » Авторски страници

Зов за помощ: Човек с прекъснат гръбначен стълб се нуждае от средства за операция

2018.06.08 Няма коментари
Spread the love

Боян Латинов е на 34 години и спешно трябва да му бъде направена операция за стабилизиране на гръбначния стълб със скъпо струващи импланти, разходите за които не се поемат от Здравната каса в България.

Преди година той получи пареза на долните крайници, като резултат от метастазен тумор в гръбначния стълб. За кратко време му бяха направени две операции. Първата е за частично отстраняване на туморната метастаза от гръбначния канал. С втората бе отстранен десният бъбрек, където е бил първичният тумор. Два прешлена на гръбначния му стълб са силно разрушени и на практика гръбначният стълб е счупен.

След период на рехабилитация Боян вече може да става, да се обслужва самостоятелно и да ходи на кратки разстояния. Но това става като непрекъснато (дори в легнало състояние) той носи корсет за стабилизиране на гръбначния стълб. Корсетът обаче не го предпазва от възможно прекъсване на гръбначния мозък.

Шансът на Боян да се върне към нормален живот е да бъде извършена стабилизираща операция на гръбначния стълб, която струва 10 000 лв. Операцията може да бъде извършена в УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов” от проф. д-р Н. Габровски, д.м.н.

Ако можете, помогнете на Боян да събере средствата за тази операция!

Дарителска сметка:

IBAN : BG56STSA93000025296197

BIC : STSABGSF

Банка ДСК ЕАД

Титуляр: Боян Иванов Латинов

paypal account: [email protected]

 

Галина Шанинян

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.