Home » Авторски страници, литература

“60 неОЧАКВАНИ срещи” на Красимир Бачков

2018.06.09 Няма коментари
Spread the love

В началото на този месец излезе от печат новият сборник с разкази на Красимир Бачков “60 неОЧАКВАНИ срещи”. Авторът, който е добре познат на читателите на нашето издание, благодари на всички приятели, помогнали за издаването на тази книга.

Ето какво пише Красимир Бачков на стената си във Фейсбук:

“…В началото, когато Мирослава Дончева и Мери Александрова предложиха да дарят средства за издаването на сборника с разкази, аз бях скептичен. Чувствах се неудобно и някак не приемах този начин като най-подходящ, но когато за две седмици се събра сума от 1500 лева, разбрах, че книга ще има…! От всичките седем издателства, с които влязох във връзка, най-ниска цена за отпечатване предложи издателство “Фабер”, със собственик Нейко Генчев. Когато му пратих разказите, той сам ги редактира и се погрижи книгата да стане възможно най-добра!

БЛАГОДАРЯ МУ, КАКТО БЛАГОДАРЯ И НА ВСИЧКИ ВАС, КОИТО ЗАСТАНАХТЕ ЗАД МЕН! Разказите може да съм ги писал аз, но книгата е ОБЩА! Художничката на корицата, Яна Стоянова, е ученичка в Езикова гимназия – Добрич. Тук ще изброя, по реда на внасяне на средствата, всички приятели, които бяха съпричастни към този културен проект:

1. Мирослава Дончева
2. Мери Александрова
3. Георги Бачков и &
4. Мирослав Бачков
5. Вела Панчева
6. Ирина
7. Приятел от гр. Добрич, който предпочита да е анонимен
8. Виолета Георгиева
9. Иван Радев Доброгледски
10. Валентин Станев
11. Емил Михайлов
12. Теодора Димитрова
13. Камен Димитров
14. Славчо Славчев (единственият ми колега от училище)
15. Николай Тошев
16. Виктор Хинов

Разбира се, бяха нужни още 500 лева, които добавих аз. Книгата е от 234 страници и всеки, участвал в издаването й, ще получи специален екземпляр с твърди корици и мой автограф! Определил съм продажна цена от 15 лева, което бе възможно най-ниската цена! Ще бъда благодарен на всички, съпричастни към издаването на сборника, да ми пишат на лични, за да имам точния адрес, на който да им пратя книгите!

Сега аз ще се почерпя! Надявам се, като получите книгата, да сте толкова доволни, колкото аз сега…!”

 

Редакционният ни екип поздравява автора за излизането на “60 неОЧАКВАНИ срещи” и желае успех на книгата!

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.