Home » Jokes, Авторски страници

Седмицата със Стела Николова

2018.03.24 Няма коментари
Spread the love

Карикатура: Христо Комарницки

Путин отново стана президент с 76%.

Ние побързахме да го поздравим, за разлика от евролидерите.

Бойко отново хвърли бисер, че по дупките по пътищата ще стоят полицаи и чиновници, докато не ги запълнят, но Първа пролет изненада всички със сняг и виелици, и клетият ни премиер обясни стопяващия ни се асфалт с минусовите темперутури, при които дори и пломбите от зъбите ни падали!

АПИ измисли друго обяснение, че климатът и температурните амплитуди са виновни, защото имало разлика от 70-80 градуса в сезоните.

Вероятно бих се съгласила с тях, ако от +40 ставаше за часове -40, но това не се случва.

Съпругата на Лозан Панов написа писмо до Пеевски, което бе в стил, който олигархът може да възприеме, т.е. да разбере.

Цветелина Янева още мълчи, както и мъжът до нея.

Във Франция задържаха Саркози за незаконно финансирана кампания.

У нас подобно нещо никога не може да се случи, освен на партиите, които са наистина против Бойко.

Гражданско движение „БОЕЦ“ уведоми цялата общественост на пресконференция, че НАП не са събрали за 17 години 16 милиарда ДДС.

От НАП контрираха, че вземат мерки, а телевизиите отразиха новината едва на втория-третия ден, с половин уста.

Цацаратурата е дезинтересирана от тази тема, но даде пресконференция за пешеходните пътеки, които не били, както трябва, и затова трябва немедлено да се похарчат 3.7 милиона да се оправят. Разбира се, не стана дума за виновни, че пътеките са такива.

Светът загуби последния мъжки бял носорог, но българите спасиха десетки щъркели от вледеняващата пролет у нас.

Теленор напусна България, защото не вижда развитие тук.

Гинка опита да вземе църковен имот за жълти стотинки, не се разбра опитът успешен ли е, но успешно е усвоявала от саниране. Всестранно развита фирмаджийка е тази дама.

Председателката на Апелативен съд – София си е разпределила незаконно дело за 102 милиона, но, както винаги, ВСС не намери за необходимо да накаже госпожата.

Миналата седмица регионалният министър съобщи, че от 15 април почва ремонтът на Аспарухов мост, а през тази седмица кметът на Варна опроверга тази новина. Ремонтът остава за наесен. Която и да е есен!

Бойко се похвалил с европейски доклад, в който пише, че вече не сме с големи макроикономически дисбаланси. Докладът гордо бил качен в интернет на английски, но чиновниците около Бойко не са му го превели целия, защото там пишело и, че България е с трагично здравеопазване и образование, ужасяващо непокриване на кредитите и несъбираемост на ДДС.

К’во от това, важното е, че хората са ни похвалили за нещо, ще предадем само него на електората.

Държавата гръмна и заради забавленията на сина на Цоло Вутов, който се изкъпал за 40 000 евро с шампанско в Куршевел, под звуците на „Шушана“.

Е, навремето нямаше интернет, за да видим с какво и къде са се къпали братя Илиеви, но фолкпевачките ще издадат автобиографии все някога.

Днес ни застигна новината, че „Болата“ ще бъде извадена от „Натура 2000“, за да може да има концесионер.

Браво, то вече не останаха места без сергии с гащи и шезлонги по 50 лв., както и без бетонни чудовища, наречени хотели.

Евала, Нено, бравос, Димов! По-перделък министър не сме имали, само Влади Горанов е конкуренция.

Като стана дума за Влади, който се ската по темата за несъбраното от НАП ДДС, то днес генийчето се изказало, че не можело Виенски пътища с Пернишки данъци.

Ние за Виенски не сме и мечтали, но поне за пътища без дупки говорим, Владе, защото си плащаме винетки, пътен данък, всичко чинно, както сте пожелали, а вие къде ги давате тези пари, си остава мистерия, но сега разбирам новозагорския кмет, който ръсеше със захар лятоска срещу катастрофи. Карамелизирал е дупките, човекът, щото вашият асфалт е като захарен!

Ердоган ще идва във Варна, а Бойко пак ще се прави на международник, но без да казва на Тереза Мей, че не й вярва, той отказа да отзове нашенски дипломати от Русия.

В ЕС май ще кандисат на искането на Мей и ще си отзоват посланика от Москва.

МВР обявили конкурс някой да ги реформира! Реформирането не е трудно, но никой не ще да махне повсемесната втора категория труд, раздадена на калпак във ведомството. Там си имат синдикати и традиции и, докато пазят изборите, никой няма да посмее да ги реформира чак дотам.

СДС на Лукарски очевидно полага всички усилия да си върне „Раковска“ 134 и ще решават дали да тръгнат на патриотичен съюз с бачо Валери, който се настани в тяхната сграда.

Бойко сигурно е благословил този манджурляк, който ще му помогне при следващ мандат да изглежда десен.

А изборите, извънредни парламентарни, вече станаха неизбежни за есента!

Дано електоратът излезе от делириума с картончетата и някак се събуди като суверен!

Ама надали!

 

Стела Николова,

23.03.2018 г.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.