Home » Авторски страници

Дарявам терен за построяване на хоспис. И най-бедният българин заслужава достоен живот

2018.01.15 Няма коментари
Spread the love

Снимка: Марин Урумов

Дарявам 1,5 декара от дворното си място в село Константиново за построяване на хоспис. Селото е само на 15 километра от гр. Варна, парцелът е в регулация, на два пътя, електрифициран и водоснабден. Районът е много тих, с изключително чист въздух, приятна панорама и отстоящ само на около 600 метра от красива дъбова гора.

В зависимост от инвеститора правя следната уговорка:

При инвеститор – организация с идеална цел или държавата (последното би изненадало всички ни), с цел избягване на неправомерното отклоняване на средствата по финансирането и самото строителство, имам условие лично (и безвъзмездно) да отговарям и следя разходването на финансите по проекта. Гарантирам с името си, както, сигурен съм, и всички, които ме познават, ще гарантират честността ми. Имам и нужната компетентност – професионален счетоводител съм с над 20 години трудов стаж и вещо лице към Варненски окръжен съд – лицензиран оценител на недвижими имоти и експерт съдебно-счетоводни експертизи.

При проявен интерес от частен инвеститор, условието ми е минимум две стаи да бъдат предоставени за социално слаби възрастни българи, за които обгрижването до края на дните им да бъде безплатно и безвъзмездно.

Нямам нужните средства да построя хосписа сам, за това очаквам подкрепата Ви да помогнете това съобщение да стигне до повече хора. На политиците не им пука, но държавата сме аз и Вие, а не те, и вярвам, че всеки българин, дори най-бедният, заслужава достойна старост и достоен живот! Моля, подкрепете ме!

 

Марин Урумов

————————————————————————————————————————————————————————————–

* Профил на дарителя Марин Урумов във Фейсбук – ТУК

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.