Home » Авторски страници, българи зад граница

Изложба “Древни традиции и обичаи от България” в Българския културен институт в Будапеща

2018.01.15 Няма коментари
Spread the love

На 18 януари 2018 г., от 18 ч. местно време, в Българския културен институт в Будапеща се открива изложбата “ДРЕВНИ ТРАДИЦИИ И ОБИЧАИ ОТ БЪЛГАРИЯ”. Събитието, което е първа обща изява на членовете на Асоциацията на професионалните фотографи, ще бъде открито от известния български фотограф и журналист Цветан Томчев, носител на наградата за журналистика „Черноризец Храбър”. Томчев ще бъде в Будапеща заедно своите колеги Атанас Стас Търпанов и Александър Михайлов.

Ето какво пише във връзка с предстоящото събитие Цветан Томчев:

“Изложбата е първа обща изява на членовете на Асоциация на професионалните фотографи (АПФ). Макар и само на две години, АПФ вече е най-голямата по брой на членовете си професионална фотографска организация у нас. Целите на сдружението ни е да браним правата на хората, които си изкарват прехраната основно с фотография, да подпомагаме членовете, да получаваме и даваме знания по фотография, да продължаваме великата артистична традиция на най-големите ни майстори във фотографията, да създаваме приятелства у нас и с партньорски организации от Европа и света. Благодаря на председателката на АПФ Лилия Йотова за доверието, с което ме удостои, заедно с колегите Атанас Стас Търпанов и Александър Михайлов, да представим нашата организация пред публиката и колегите ни в Унгария и Словакия.”

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.