Home » Авторски страници, политика

Сдружение “ПДИ”, писмо за помощ и съдействие

2017.10.20 Няма коментари
Spread the love

Представители на Сдружение “Покана за доброволно изпълнение” са се срещнали на 18.10.2017 г. с председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов. Тема на срещата са били проблемите за прилагане на правото на ЕС в България. Днес, два дни след тази среща, Сдружението е изпратило до председателя на Комисията по петиции на ЕС Сесилия Викстрьом, европедупатите от пособената комисия, омбудсмана на ЕС Емили О’Райли, Комисията по правни въпроси към 44-тото НС и до председателя на ВКС Лозан Панов писмо за помощ и съдействие.

Съдържанието на това писмо, в което се призовава за съдействие за “разрешаването на редица случаи на незаконни практики”, за “излизане на магистрати извън правилата на Етичния кодекс, което уронва престижа на съдебната власт в България” и др., може да се види по-долу.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.