Home » Авторски страници, политика

Отново гаф при реч на Тръмп – консерватори развяват руски флагчета

2017.02.24 Един коментар
Spread the love

В САЩ се провежда Консервативната политическа конференция за действие (Conservative Political Action Conference – CPAC). Това е годишно политическо събрание, на което присъстват активисти и избрани представители на Републиканската партия от всички щати.

Clipboard046
Организатор е Американският консервативен съюз (ACU). Повече от 100 други организации допринасят по различни начини за това събитие. Конференцията се организира повече от 40 години и досегашни говорители са били различни лидери и политици, сред които Роналд Рейгън, Джордж У. Буш, Мишел Бахман, Гари Джонсън и други консервативни обществени фигури.

Именно на тази конференция през 2011 г. Тръмп съобщи за първи път за намерението си за политическата си кариера в рамките на Републиканската партия.

Всяка година по време на конференцията се раздават няколко награди, които се присъждат на видни консерватори, като една от тях, “Блогър на годината”, се дава на водещ консервативен член на блогосферата.

Тази година на форума бе поканен да изнесе реч Доналд Тръмп.

Екипът на Еврочикаго своевременно съобщи, че речта му на живо може да се види ТУК.

По време на речта на Тръмп, на някои от екраните се видя как присъстващите развяват руски знамена.

Clipboard049

Малко по-късно стана известно, че знаменцата скоропостижно са били събрани и конфискувани от персонала. Все още не е ясно – кой шегаджия* е раздал про-Тръмп флагчета, които изглеждат точно като бяло-синьо-червеното официално руско знаме.

На снимката долу може да се види коментар на репортера Peter Hamby, който отбелязва, че CPAC служителиte бързо са осъзнали, че присъстващите всъщност размахват руски знамена, и са се разтичаха да ги конфискуват.

Clipboard048

Еврочикаго

 


  • Кой шегаджия накара консерватори и последователи на Тъмп да развеят руски знамена –  вж. ТУК.

One Comment »

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.