Home » Авторски страници, политика

Консерватори и последователи на Тъмп развяха руски знамена! Вижте кой ги накара

2017.02.24 Няма коментари
Spread the love

Clipboard054Както вече Еврочикаго съобщи тук, при това преди всички големи световни медии, по време на днешната реч на Тръмп на Консервативната политическа конференция за действие (Conservative Political Action Conference – CPAC) на екраните се видя как присъстващите развяват руски знаменца. Някакъв шегаджия бе раздал про-Тръмп флагчета с изписано от едната страна негово име, но изглеждащи точно както официалното руско знаме. Организаторите се усетиха и хукнаха да конфискуват знаменцата, но въпреки това, последните от тях бяха събрани едва след края на речта.

Clipboard055

Не измина много време и станаха известни имената на двамата замислили и изпълнили шегата, които своевременно се бяха изнесли (полупринудително) от залата, в която можеха да бъдат «линчувани». Това се оказаха либералният активист и дописник на Huffington Post Райън Клейтън (Ryan Clayton) и неговият приятел и последовател Джейсън (Jason Charter). Представител на нашия сайт се свърза с последния (на снимката).

Clipboard053

От него научихме, че той и Клейтън (на снимката долу) са раздали почти 1000 знамена, като повечето хора, виждайки името Тръмп на знамената, дори за миг не са се поколебали от факта, че те са руски.

Clipboard056

И двамата млади мъже са членове на организацията Americans Take Action, чийто уебсайт призовава за импийчмънт на Тръмп.

«Тръмп е непосредствена опасност за конституцията ни и за американския народ, и всички ние трябва да бъдем “активни граждани” сега» – съобщи за Eurochicago.com с възбуден глас Джейсън.

«Искахме да хвърлим светлина върху този важен въпрос чрез хумора и сатирата. Защото този въпрос е по-голям от борбата на лявото срещу дясното, и всеки гражданин трябва да има отговорността да се изправи срещу този най-опасен човек в Овалния кабинет.»

Вижте и видео, на което Райън Клейтън говори с фалшив руски акцент, същият, с който той е извикал пред присъстващите на днешната конференция CPAC: “Тръмп и Путин са велики лидери!”

Това не е първата акция на двамата активисти, но тази вероятно ще най-успешната и ще бъде отразена дори от световни медии. На предишно събрание над Райън Клейтън бе упражнено физическо насилие, бе влачен по стълбище и бе изхвърлен на улицата, което може да видите във видеото по-долу.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.