Home » Авторски страници, политика

“Да, България” се регистрира за изборите в коалиция

2017.02.08 Няма коментари
Spread the love

Днес в Централната избирателна комисия (ЦИК) е регистрирана коалиция “Движение Да България”. В нея, освен “Да, България”, участват ПП “Зелените” и ДЕОС. След проблемите с регистрацията на “Да, България”, тя ще се яви в партньорство със “Зелените” и ДЕОС.

34

От “Да, България” благодарят на всички, които само за 16 часа са събрали над 20 000 подписа.

“Благодарим на всички Вас, които дойдохте да ни подкрепите, защото вярваме, че това е наша обща кауза и Вие го доказахте. Благодарим Ви, че ни дадохте възможност да се явим на изборите, дори и след като мафията се опита да ни спре.

На 26 януари Националният съвет на “Да, България” реши “Да, България” да се яви самостоятелно или в коалиция с нейното име, именно защото не изключвахме да бъдат създадени пречки за регистрацията ни за участие във вота.

Остана ни възможността да реализираме втората опция от решението на Националния съвет – да се явим като коалиция с името “Движение Да България”.

Знаете, че имахме по-малко от 24 часа за изработване на нова стратегия за действие и преговори с партньори. От всички политически формации, които ни предложиха съдействие, двете политически сили, с които постигнахме споразумение, бяха Зелените и ДЕОС.” – се казва в съобщение на “Да, България”.

От “Да, България” заявяват, че отиват на избори, решени да отстоява интересите на всеки български гражданин, готов да заеме страна в битката с корупцията.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.