Home » Авторски страници, българи зад граница

В Orange County, Калифорния, не достигат заявления за изборни секции. Апел за съдействие

2016.10.07 Няма коментари
Spread the love

СПЕШНО и ВАЖНО! Крайният срок за подаване на заявления за отваряне на допълнителни секции за гласуване на българските президентски избори е 11 октомври 2016 г., 24:00 часа българско време.

Моля, отделете две минути, и подайте заявление от страницата на Централната избирателна комисия. Дори и да не сте сигурни дали можете да отидете да гласувате на 6-ти ноември, можете да помогнете за отварянето на допълнителни секции като се регистрирате.

untitled4

В Ървайн, Orange County, например засега не стигат около 30 заявления за отваряне на секция.

Български граждани, живеещи или временно пребиваващи в чужбина в дните на референдума и президентските избори (6 ноември 2016 г.), могат да подадат заявление за откриване на избирателна секция в тяхна близост.

Карта на Orange County. Източник: Оcalmanac.com

Карта на Orange County. Източник: Оcalmanac.com

Изберете най-близкото най-близкото до вас място (например Ървайн, Калифорния) в drop-down menu. Не създавайте напълно нова секция. Няма време за това.

https://www.cik.bg/bg/pvr2016/foreign/submit

Трябва да съберем 60 заявления за всяка секция, в срок до 11 октомври 2016 г., 24:00 часа българско време.

Моля, препратете тази информация до приятели или познати, които живеят в Orange County, CA. Остават броени дни до крайния срок за регистрация. Дори и да не можете да гласувате в изборния ден през ноември, можете да помогнете като се регистрирате, за да се отвори изборна секция.

 

Станислав Русев,

Калифорния, САЩ

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.