Home » Авторски страници, политика

Десетки хиляди предварително подготвени бюлетини за Клинтън намерени в склад в Охайо

2016.10.03 Няма коментари
Spread the love

untitled

В окръг Франклин в щата Охайо са намерени избирателни урни с десетки хиляди предварително подготвени избирателни бюлетини, в които се подкрепя кандидатът за президент Хилари Клинтън, както и други кандидати на демократите – съобщава на 30 септември т.г. Christian Times Newspaper. 

Според вестника, изборните служители във Franklin County в Охайо са били объркани от това, което един работник по поддръжката е намерил в склад преди няколко дни. Елтехникът Рандал Принц правел рутинна проверка на окабеляването и електрическите системи, когато се натъкнал на около дузина черни, запечатани урни от окръг Франклин, пълни с хиляди избирателни бюлетини за Хилъри Клинтън и други кандидати на демократите. Принц казва пред вестника, че никой не отива в сградата, в която е складът, и че тя се използвала главно за краткосрочно съхранение на стоки. 

Рандъл Принц позира с намерените от него кутии. Снимка: christiantimesnewspaper

Eлтехникът Принц позира с намерените от него изборни урни. Снимка: Сhristian Times Newspaper

Така че, когато ел.техникът, който е поддръжник на Тръмп, видял няколкото черни кутии в иначе празно помещение, той започнал да разследва. Това, което открил, говори за масирана операция, предназначена да подкрепи Хилъри Клинтън в решаващата битка за Белия дом.

Снимка: christiantimesnewspaper

Източник: Сhristian Times Newspaper

Ранното гласуване не започва в Охайо преди 12 октомври, така че още нито един глас не е официално подаден. Въпреки това, вътре в тези кутии са били намерени “потенциално десетки хиляди гласа” за Хилъри Клинтън – пише още Сhristian Times Newspaper.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.