Home » Jokes

Тръмп* избухна: Защо пък Путин да не ми помага? Благодаря му много!

2016.07.24 Няма коментари

Само преди два часа Д.Тръмп* предизвика противниците си в социалните мрежи, като сърдечно благодари на президента на Русия Владимир Путин.

Ето какво написа Тръмп в Туитър:

Very grateful to Vladimir Putin and his team for #DNCleaks. Hasn’t DNC learned anything about hiding campaign tactics since Watergate? SAD!

eurochicago_ss0127

.

Буквално преведени, думите му означават: Много съм благодарен на Владимир Путин и неговия екип за #DNCleaks. Не са ли в Националния комитет на Демократическата партия научили нищо след аферата Уотъргейт? Опечален съм от тях!

Припомняме, че само преди ден Уикилийкс пусна близо 20 000 електронни писма на служители на Националния комитет на Демократическата партия (Democratic National Committee). От DNC, който се председателства от Деби Васерман Шулц, признаха, че някой е проникнал в техните системи.

Излязлото досега от имейлите разкрива мръсни тайни и хватки, използвани срещу собствения им кандидат Бърни Сандърс. Така например в имейлите се чете и, че от DNC са предлагали да бъде заплащано на млади тролове, които да се противопоставят на поддържници на Сандърс в социалните мрежи (вж. повече ТУК).

На многобройните упреци по повод изказаните благодарности на Тръмп към Путин, последва нов невъзмутим и предизвикателен коментар:

Защо пък Путин да не може да се бърка в политиката на САЩ и да ми помогне да бъда избран? Ние все още сме свободна страна, приятели!*

————————————————————————————————-
* В Еврочикаго бяхме сигнализирани първо от Фактор.бг, че информацията ни не е автентична. Редакторът ни се извинява на читателите, че са били подведени както и самият той от два практически еднакви профила в Туитър (само една буква е сменена). Горенаписаните твърдения са от фалшивия профил. Като малко извинение може да послужат волностите, които си позволява в социалните мрежи истинският Доналд Тръмп. Ето една шега подобна на горенаписано, този път излязло не от двойника му, а от кандидата за президент, само преди няколко часа:

eurochicago_ss022
.
Wow, President Obama’s brother, Malik, just announced that he is voting for me. Was probably treated badly by president-like everybody else!

В превод: Уау, братът на президента Обама, Малик, току-що обяви, че той ще гласува за мен. Вероятно е бил третиран зле от президента, както и всички останали!

Моля сравнете долу двата профила (истински и фалшив) и приемете още един път нашите извинения.

eurochicago_ss020
.
eurochicago_ss021
.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.