Home » Jokes, Авторски страници

Наградете съдия Даниела Талева

2016.08.19 Няма коментари
Съдия Даниела Талева при всъпването си в длъжност ръководител на 12 наказателен състав на Софийски градски съд в началото на тази година. Само за 4 години тя се издига от адвокат в Петрич до ръководител на наказателен състав в СГС. Снимка: vss.justice.bg

Съдия Даниела Талева при всъпването си в длъжност ръководител на 12 наказателен състав на Софийски градски съд в началото на тази година. Само за 4 години тя се издига от адвокат в Петрич до ръководител на наказателен състав в СГС. Снимка: vss.justice.bg

До ВСС

Инспекторат към ВСС

Ръководител движение на СГС

Предложение

Другарки и другари, членки и членове на Висшия съдебен съвет, инспектората към ВСС и не на последно място шеф диригентът на Софийски градски съд.

Здравейте, кривосъдници! Покрай случая с турския шофьор Бекташ, който уби двама български граждани и избяга, благодарение на съдия Николета Николова от СГС, разбрах, че само вие можете да накажете съдия Николова. Ясно е, че дори и да го направите, това ще е нещо като полустрого мъмрене зад строя. Тоест, на маса и в съпровод от бурни наздравици при усвояване на поредния рушвет. Естествено, вие няма да смъмрите съдия Николова и не защото гарван гарвану око не вади, а защото тя е действала според „вътрешното си убеждение“. Демек – така е преценила, така е направила. Толкоз. Само припомням, че в арестите и следствените групи по затворите в България е пълно с български граждани, които имат адресни регистрации, семейства, работа… и не са убили никого, но въпреки това вие, кривосъдниците ги държите до 1 година зад решетките без присъда пак заради вашите „вътрешни убеждения“. Всъщност за никого не е тайна, че измъчвайки хората и техните близки, си осигурявате подкупи, за да им смените мярката за неотклонение, нали така?

Та, като разбрах, че можете да наказвате съдии, осъзнах съвсем логично, че имате властта и да ги награждавате и страшно се зарадвах. Предлагам ви да наградите с всички възможни медали и ордени накуп съдия Даниела Талева от СГС. След като изложа накратко мотивите си, ще се убедите, че тя е идеална за вашата организация – ДОПГ (държавна организирана престъпна група) и ще ви служи вярно като куче, по-точно казано като кучка.

Мотиви: съдия Талева е удобна – тя е зависима. През 2008 г. съпругът й е арестуван на Кулата по аферата „Пътни такси“. Независимо от това какво се е случило с делото през годините, тя е съпруга на криминално проявено лице. Без значение е дали впоследствие се е развела – с парите от пътните такси тя се е хранила на гърба на българската държава. По това време Даниела Талева е била адвокат и хонорарите на престъпниците не са й нагарчали. Даниелчето е от Петрич и в това хубаво градче още се разказват легенди за Даниела, Жанка и тяхната момичешка група, известна като група СПИН. Огън били момичетата, сърцати, дащни и неуморни. Това последното го пиша не за друго, ами за да схванете колко е трудолюбива Даниелка още от малка. А на вас са ви нужни такива трудохолици, които са готови да работят денонощно, нали? Освен изброените плюсове дотук, съдия Даниела Талева ще ви бъде безпощадно полезна и като майстор на официалните документи с невярно съдържание. Можете със собствените си очи да се уверите в това, като погледнете протоколите от 31.03.2016 г. и 28.07.2016 г. от публичните съдебни заседания по УПО, които са проведени в сградата на Затвора, гр. София. Аз ви изпращам по един протокол от всяко заседание, но вие ще видите, че всички са идентични. Протоколите са като близнаци, при това става въпрос за 24 протокола от 28.07.2016 г. и още 20-тина от 31.03.2016 г. Във всички пише едно и също: „…взех си поука, признавам се за виновен..!“. Само че, скъпи и неуважаеми другарки и другари кривосъдници, никой от явилите се кандидати за УПО не е изричал тези думи. За справка – попитайте присъстващите прокурор, началник на Затвора – гр. София и другите официални лица, като преводачите на чужденците – кандидати за Условно предсрочно освобождаване. Под всичките тези протоколи е сложила своя подпис съдия Даниела Талева!

Е, със сигурност вече сте се убедили, че тя заслужава спешно да бъде издигната по служба, да бъде наградена и поощрена. Мога да приведа още аргументи в подкрепа на моето предложение, но и тези са ви предостатъчни.

Да обобщим: съдия Даниела Талева е зависима, трудохолик и е безкомпромисна към истината, тоест не й пука за истината. Е, какво повече може да се иска от един български съдия?! Тя е перфектна за вас и вашата система. Наградете я незабавно! Бъдете справедливи! Наградете съдия Даниела Талева!

 

14 август 2016 г.

С огромно неуважение

Не ваш: Ивайло Зартов

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.