Home » Авторски страници

Емил Стоянов: Няма държава, няма правила, избиват ни поединично

2016.06.15 Няма коментари
Spread the love

Емил Стоянов от гр. Стара Загора, който е баща на пет деца, а е останал без работа в последните месеци, днес е останал и без телефонни услуги. Той пише, че децата му ще трябва да изгладуват плащането на една услуга за тестова телевизия, която семейството не е ползвало, заради която от компанията Mtel са спрели телефоните на семейството. Г-н Стоянов се чувства беззащитен и безправен в собствената си страна. Той не вярва и на медиите, че някой би се заинтересувал от неговите проблеми…

По-долу можете да прочетете какво е написал на стената си във Фейсбук многодетният баща Емил Стоянов, чието семейство сигурно има в моменти големи финансови затруднения. Във време на отявлен демографски срив, пет прекрасни деца растат в това българско семейство, но кой се интересува от това как един баща, останал без работа, може да им осигури най-необходимото?

Стоянов

Баща съм на пет непълнолетни деца. От март съм без работа. Въпреки това си плащам телефоните. Последно преди пет дни. Днес, без да ме уведомят, ми спират изходящите и ВХОДЯЩИТЕ повиквания. Питам ги защо. За телевизия, която преди 10 месеца ми казаха, че е тестова и безплатна, и ще я ползвам само един месец.

Тази телевизия не можаха да я инсталират от август миналата година до момента. Пусках жалби и молби да си махат оборудването и да ме оставят на мира. А те се подиграваха в отговорите на жалбите ми. Нито си взеха оборудването, нито спряха да искат пари за нещо, което не са ми давали като услуга. Спрени са и телефоните на децата ми. До стената съм. Нямам възможност да се защитя.

Исках да пратят технически лица, които да удостоверят, че телевизията им НИКОГА НЕ Е БИЛА ПУСКАНА, НИТО Е ВЪЗМОЖНО ДА БЪДЕ ПУСНАТА ПОРАДИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРИЧИНИ (антената им няма видимост) . А те ми казваха , че ще пратят, след като платя неползваната услуга!

Децата ми ще трябва да изгладуват КРАЖБАТА И ИЗМАМАТА на Ментел! Когато виждаш, че няма държава, няма правила, няма закони, а всичко това се ТОЛЕРИРА от властта, какво трябва да направиш???

Спи, народе изродени, към гибелта си ти върви!!! Избиват те поединично! В съня ти!!!

Ако има останали свободни медии в тази “териториална единица”, ще се радвам да ме потърсят … Другото е … СПОДЕЛЯЙТЕ!

Емил Стоянов със съпругата си и петте си деца на рождения ден на най-малкото дете. Снимка: Фейсбук профил на Емил Стоянов

Емил Стоянов със съпругата си и петте си деца на рождения ден на най-малкото. Снимка: Фейсбук профил на Емил Стоянов

Бел.ред.: Ако някой смята, че може да помогне на Емил Стоянов, може да се свърже с него на e-mail: [email protected].

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.