Home » Авторски страници, българи зад граница

Поздравителен адрес до Климент Величков от българския генерален консул в Чикаго

2016.06.14 Няма коментари
Spread the love

Във връзка с рождения ден на доайена на българската журналистика в Чикаго Климент Величков, генералният консул в на Р. България в Чикаго Симеон Стоилов изпрати до рожденика специален поздравителен адрес.

адрес

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

.

ДО
ГОСПОДИН КЛИМЕНТ ВЕЛИЧКОВ
ЧИКАГО, САЩ

.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ВЕЛИЧКОВ,

С цялото си почитание към Вас, в качеството си на генерален консул на Република България в Чикаго, от свое лично име и специално от името на цялото си семейство, най-сърдечно Ви поздравявам за Вашия рожден ден!

Краткото Ви отсъствие от обществения живот в Чикаго, наложило се поради надявам се изцяло преодоляното вече заболяване, само подчертава колко облагородяващо е Вашето присъствие сред местните българи и колко е силно и важно положителното Ви отношение към събитията, с което обогатявате всички свои читатели. Българската културна арена в Чикаго има огромна нужда от системни срещи с Вашия творчески талант, за да се поддържа духа на българите буден и осветлен в положителните краски на професионалната журналистика.

Пожелавам Ви да се радвате на крепко здраве, задружни семейство и приятели, и да запазите още дълги години неизлечимия устрем на перото си, за да може най-българският град в Америка да черпи от вдъхновението на Вашето слово.

.

С най-сърдечни поздрави,

Симеон Стоилов

Генерален консул на Р. България
в Чикаго, САЩ

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.