Home » Авторски страници, българи зад граница

Покана за среща в Чикаго с вицепрезидента Маргарита Попова

2016.04.20 Няма коментари
Spread the love
Маргарита Попова. Снимка: DarikNews.bg,

Маргарита Попова. Снимка: DarikNews.bg

.

Уважаеми Дами и Господа,

Във връзка с посещението на вицепрезидента на Р. България г-жа Маргарита Попова в Чикаго за участие във Втория форум на българските училища в Западното полукълбо*,

бихме искали да Ви информираме, че специално в програмата й се предвижда среща с българската общност, която ще се състои на 23 април (събота) от 15:30 до 17:00 часа в конферентната зала 1610 на Oakton Community College.

Въпреки натоварения си график в рамките на посещението, г-жа Попова държи да отдели време за среща с българската общност.

Oakton Community College се намира на адрес: 1600 East Golf Road, Des Plaines, IL 60016. Ще се радваме при Ваш интерес и възможност да се присъедините и вземете участие в срещата.

 

Генерално консулство на Р. България в Чикаго

——————————————————————————————————————

* Бел.ред.: Информация за Втория форум на българските училища от Западното полукълбо, който ще бъде открит от вицепрезидента Попова в Чикаго на 23 април, може да се намери тук и тук.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.