Home » Jokes

Новите Facebook емоции вече и у нас, където пуснаха емотикон Пееффски (вижте го)

2016.02.25 Няма коментари

С тях ще можем да изразим 5 различни душевни състояния. В България шегаджии добавиха и шесто – #КОЙ?

Clipboard20160219euch003.

Новите Facebook емоции вече са активни и в България. Освен стандартното „харесва ми”, ще можем да изразим 5 различни емоции – любов, смях, учудване, тъга, ярост, пише Economic.bg.

Необходимо е само да преместите курсора на мишката върху бутон „харесва ми” и там се появяват и останалите 5 реакции. Така ще може да изразите емоциите си спрямо различните публикации, излизащи на стената Ви. Те са достъпни както от мобилни устройства, така и от лаптопи и настолни компютри.

Новият бутон беше представен още през в края на 2015 г. като алтернатива на очаквания бутон „не харесвам”. От Facebook обаче предпочетоха да не правят негативния бутон, а вместо него да дадат възможност за споделяне на други емоции с емотикони.

Така вместо да натискаме опцията „харесва ми” от менюто, ще натискаме Reactions и ще избираме коя от емоциите искаме да споделим под съответен пост в мрежата.

Първоначално бяха предвидени 6 различни емотиконки, но сега са останали само 5 от тях.

Български автор, неизвестен за сега, е пуснал шеста, отнасяща се само за България. Вижте я по-долу в действие. (Ако картинката е неподвижна, кликнете върху нея с левия бутон на мишката ви.)

AnimationKOI_001

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.