Home » Авторски страници, българи зад граница

Българско Новогодишно парти в Чикаго

2016.01.02 Няма коментари
Spread the love

За 11-ти път приятели на Eurochicago.com се събраха заедно на новогодишно тържество. Вижте видео от тържеството.


.

За съжаление на оператора му се бе повредил микрофонът – заради това музиката е монтирана допълнително и понякога ритъмът и стъпките на танцуващите се разминават. (Да не си помислите, че не можем да играем право хоро! 🙂 ) Музиката не е оригинална, но общата радост, смехът и настроението над 150 човека – на възраст от 2 до 77 години – няма как да бъде подправена.

Специално благодарим на спонсорите на томболата Ирина Капуста от CUTESY BODY (www.cutesybody.com) и д-р Диляна Иванова от Американския научен център в София.
По традиция всяка година събраните средства се даряват на хора в беда или на организации и идеи с идеална цел – тази година те ще отидат за Българо-американската асоциация в Чикаго и за проекта Българско събитие на годината в САЩ. Благодарим и на генералния консул в Чикаго г-н Симеон Стоилов, който уважи тържеството и бе с нас.

Сурва, сурва, весела година! Сурва, сурва до година, до амина!

ney2016_0053
.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.