Home » Е-Списание

Дарителска кампания

2016.01.02 Няма коментари
Spread the love

Повече за тази ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ може да научите ако изтеглите нашето писмо от ТУК.  По-долу е бутонът за дарения Donate, чрез който ще преминете на защитената страница на PayPal Merchant ID: WC5QCLCG4TQE2 или myrealestate1.yahoo.com. Там ще може да направите дарение чрез кредитна или банкова карта.

Имената на всички дарители (които нямат против гласността) ще бъдат оповестени на сайта www.eurochicago.com след събирането на сумата за отпечатването на книгата. Книга написана, събрана, напечатена и разпространявана от българи за българи. Уникалността на книгата се допълва от факта, че включва над 75 български автори от целия свят.

Всеки от Вас, който дари $20 /двадесет/ или повече долара, гарантирано ще получи специално подписан екземпляр от сборника. Името на всеки, който дари $100 /сто/ или повече долара, ще бъде записано в специалния раздел за дарители в книгата.

Сега натискане на бутона за дарения, за да преминете към страница на PayPal, където долу в ляво ще намерите следния текст:
Don’t have a PayPal account?
Use your credit card or bank account (where available).
Там натиснете Continue, следвайте инструкциите и платете с Вашата карта.
.

————————————————————————————————————————————-

.

Ако имате въпроси, ни пишете на редакционния имейл, който ще намерите ТУК.

Може да изпратите своето ДАРЕНИЕ в долари (или левове)  и по следните начини:

1) Ако имате сметка в PayPal, то изпрате сумата на   [email protected]   – това е имейлът на Мариана Христова – редактор на сайта в България, където ще се отпечати книгата.

2) За дарения в български лева – изпращайте на банковата сметка:
BIC: CECBBGSF
IBAN BG78 CECB 9790 10C7 5735 00
Central Cooperative Bank

Благодарим Ви!
.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.