2024-04-25

3 thoughts on “Апел за граждански натиск към депутатите за решението за електронното гласуване

  1. Въпреки раздадените по 40 хил. лева на всяка партия, коалиция и инициативен комитет, регистрирани в ЦИК за референдума (с изключение на тези партии, които така и така получават държавна субсидия), информационната кампания за него сред многобройната и разпиляна навсякъде по света българска диаспора беше много слаба. По какъв начин бяха раздавани парите за нея можете да прочетете например тук – https://www.eurochicago.com/2015/10/hashtag-kak-da-spetchelim/; https://www.eurochicago.com/2015/10/pismo-institutsii-referendum/. (Нашето издание, което се опита да направи, както винаги, каквото може за по-добро информиране за референдума, не получи и 1 лв. за това от никого.)

    Не бързайте впрочем да хулите на общо основание, което е най-лесно. Хуленето на всичко и всички е започнало като че ли да се превръща в нещо като национален спорт. Но критика, която се опитва да очерни на ангро което трябва и което не трябва, за да си докара така може би повече лично самочувствие и самохаресване, е всичко друго, само не и градивна.

  2. Ако България беше казала ДА със 70% нямаше да има нужда сега да се изказва парламента. Хората просто гласуваха в родината и по тази тема заедно с местните избори. Погледнете например в чужбина какъв е процента на гласувалите от уж будния български народ. 27000 души от уж 2 милиона. Това прави по малко от 2%. Всичките хора участващи в кухи ВОС структури ни убеждаваха колко лесно се вадел електронен подпис, а днес сменили курса на кораба говорят точно обратното 2 месеца по-късно, че никой нямало да можел да ползва новите услуги, защото било трудно, скъпо изваждането на този подпис. Това е ясен пример как тези хора се носят по-вълните и нямат твърда позиция. Просто търсят инструмент да се доберат до лични облаги. Някой да е видял отчет от ИК на Гласувай без граници за всички дарения и помощи? Всичко е имитация.

    Видяхме как Американски капитали се мешат в родната ни политика, а не предлагат никаква алтернатива. Просто са маша в за упражняване на натиск към всяко едно правителство. Защото те реват и протестират към всички. Хора участващи в НПО-та и неработещи нищо, живеещи паразитен живот и без грам обществена дейност се представят за представители на народа. Е нормално е да бъдат освиркани. Видяхме как ВОС никой не им зачете интересите, а и не е редно на 2-3ма човека да представляват диаспората самоназначили се. Видяхме и вялата кампания за събиране на подписи и агитацията за стария референдум. Ето и последен пример е чичо Слави и екипа му от шоуто в ролята на Свети Петър и Апостолите. Всичко това е пример как определени хора се самоизтъкват и търсят реклама или личен интерес от цялата работа. Няма нито една от тези инициативи подкрепени от народа. Разчита се на будни граждани да пропагандират, но на тях им е писнало. А дълбоко за всичко са пипалата на октопода ДС. Между всички тези е пълно с ченгета и доносчици, плъзнали са и се опитват да намерят нов начин да управляват масите!

  3. Отбиване на номер – този и всички комитети прибраха по 40 хил. лева и сега се облизват за още 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *