2024-04-26

2 thoughts on “Петър Волгин vs. Георги Лозанов в ефира на БНР. Пояснение от Калин Манолов

  1. „Разделение на нацията?!“ За разлика от „умните и красивите,“ предполагам?

    „където има само една гледна точка“ За това се казва ‘авторско предаване’, а не ‘новини’.

    „Ма нидьей в дупито!“ Това заглавие ме заинтригува та включих гуглето за да го потърся. И какво намерих? „Хигиенист“ спамвал със същия коментар като горния в повече от десет медии. Та се да те попитам, колко ти се заплаща да спамиш? Защото е ясно че никой който си има редовна кариера няма толкова свободно време да спами един и същи коментар в десетки медии…

  2. Най после!
    Агресивно, арогантно предаване, което насажда страх, несигурност в бъдещето, което води до разделение на нацията, което не предлага никаква алтернатива, където има само една гледна точка, където по телефона и скайп се обаждат винаги едни и същи хора, където, ако все-пак се обади някой със смислен въпрос или критика бива веднага срязван като кисела краставица от водещия и линията му се затваря НЯМА МЯСТО В ЕФИРА НА БНР!
    Да не говорим за качествата на журналистите в предаването. Ето само две заглавия на статии от „Калинка“ АнТРОЛова – „Циганите и доктор Менгеле“ – статия с отвратително расистко съдържание и „Ма нидьей в дупито!“, която изобщо не се нуждае от коментар!
    Модел за водещите за в бъдеще могат да бъдат предавания като „История BG“ и „Референдум“ на БНТ. Тези предавания имат всичко онова, което в „Деконструкция“ липсва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *