Home » Авторски страници

Митрополит Йосиф ще извърши опелото на д-р Виолета Симов-Динев

2015.07.19 Един коментар
Spread the love

Както вече съобщихме (вж. тук) на 16 юли т.г. ни напусна нашата обичана и уважавана сънародничка, позната добре на цялата българска общност в Чикаго, д-р Виолета Симов-Динев.

Във връзка с кончината на д-р Симов-Динев, Българо-американската асоциация в Чикаго разпространи IN MEMORIAM, в който се казва:

Д-р Виолета Симов-Динев. Снимка: в. "България Сега"

Д-р Виолета Симов-Динев. Снимка: в. “България Сега”

“…почина НАЙ-ДОБРИЯТ ЧОВЕК В ЧИКАГО ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!

Църковните ритуали ще се състоят в събота, 25 юли 2015 г., в Българската православна черква „Света София”, Дес Плейнс. Поклонението ще започне от 13 часа, а опелото е предвидено от 18.30 до 19.30 часа и ще се осъществи от Негово Високопреосвещенство митрополит Йосиф, духовен глава на Българската православна църква в САЩ, Канада и Австралия.

Съгласно програмата на Българо-американска асоциация за увековечаване на обществено значимите личности, геният фонд на нашата непрежалима съотечественица е запазен за вечни времена в базата данни на компанията 23andMe.com и Български генеалогичен център в Чикаго.”

Съобщението е подписано от секретаря на Българо-американската асоциация проф. Никола Чаракчиев.

.

One Comment »

  • Alex Lazov said:

    Бог да те прости, д-р Симов, ти беше чудесен човек. И винаги ще си спомням за твоето добро и човеколюбиво сърце. Поклон пред паметта ти. Alex

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.