Home » Избрано

Адриана Аврамова: Welcome to Вулгария

2015.05.14 Един коментар
Spread the love

 Адриана Аврамова, Lentata.com

.

5698_big

Преди няколко месеца британският вестник Sun написа статия за разврата в Слънчев бряг, наричайки страната ни за по-кратко “Вулгария“.

Днес, няколко месеца по-късно, имаме всички основания да наричаме страната си така – заради хората, които я населяват.

Нека си признаем – Вулгария е новата държава, в която живеем.

Доскоро всички приемахме като митове и легенди разказите за случващото се в нощните ни клубове и затваряхме очи при вида на поредното момиче, изглеждащо по-фрапантно от долнопробна порноактриса. Днес обаче вече можем да си говорим със снимки и факти. За упадъка на една държава, един народ и на много, много момичета.

Джулиана Гани и Габи Радославова, доскоро неизвестни на повечето българи, днес вече са сензация. Тези две девойки, гордо заставайки с титлите си “Мис Силикон“ и “Мис Джуки“, показаха нагледно как минава един техен празник. Чалга, алкохол, разврат и много, много плът… силиконова плът.

Чета коментарите за тях… остри коментари, написани от жени, които поне визуално не се различават особено от тези “звезди“. Чета коментари и от мъже, които твърдят, че търсят “естествената красота“ и в следващия момент се ровят в социалните мрежи да аднат “тези пички“, ако не за друго, поне да им полъскат на фотосите.

Вие ги плюете, но те не са виновни за това, което са, нито за начина, по който се забавляват. Защото те са само две от многото момичета, които вечер излизат с оскъдните си дрехи, едва-едва прикриващи най-интимните им части. Те са продукт, който вие харесахте, създадохте, наложихте и побългарихте – и ето ви резултатът, по който плюете вече трети ден.

И, ако тези двете могат да намерят оправдание за действията си, казвайки, че са “медийни звезди“ и това е просто “имидж“ , какво да кажат онези т.нар. обикновени момичета, за които късите рокли, големите гърди, силиконовите устни и изкуствените коси са се превърнали в начин на живот? Живот, който им харесва и не искат да променят. Дори напротив, искат да бъдат като двете “миски“ и често цената на тази чест е приравнена с едно малко уиски и фелацио в лъскава кола.

Това е дневният-нощен ред на едно ново поколение, от което вие се възмущавате, и което същевременно искате да изчукате.

Вие създадохте тази мода, вие създадохте този образ. Затова и този проблем няма решение. И тези момичета ще стават все повече и повече. А вие ще се възмущавате пред обществото от поведението им и после тихичко ще се попипвате на голите им снимки. И още по-тайничко ще си мечтаете да попаднете и вие на някой, който да ви сложи цици и екстеншъни, че да сте по-вървежни в дискотеките, и за вас да има ВИП сепаре, и внимание.

Добре дошли във Вулгария. Страната, която вие, ненаситилите се на цирк и разврат, създадохте. И страната, в която ще отгледате децата си, молейки се един ден да не се превърнат в “русата и черната сензация“.

Снимка: Lentata.com

Снимка: Lentata.com

Една българка… днешната

Спомням си, че когато в училище дискутирахме разказа “Една българка“ от Вазов, преподавателката ни питаше: “Защо, деца, заглавието на творбата е такова?“. Правилният отговор беше, че това е “една от многото българки“ и респективно жена, която е съхранила характерните за националната ни душевност добродетели…

Напоследък темите, които се котират в обществото и които заемат първите страници на таблоидите, са все едни и същи – протести, ще падне ли правителството, ще вдигат ли тока, ще пуснат ли парното… Все едни такива започващи с “ще“ – частицата, която Бойко беше забранил преди години…

Извън тези глобални проблеми, на заден план остават други. Те са поприкрити, но се развиват скорострелно и са пагубни за нацията ни.

Нека върнем лентата от Вазовото произведение към 21-ви век. Пиша тази статия със заглавие “Една българка“ – в смисъл на една от многото, за да разкажа какво се случва с децата ВИ, децата НИ, защото щом са българчета, те са нашите деца.

Представям ви днешната, новата българка:

Тя е онова 12- годишно момиченце, което не блести с интелект, но е сладурана и това компенсира.

Тя беше детето, което до онзи ден излизаше усмихнато, ведро, без грим и без вафли в косата.

Тя вече е девойката, която бърза да порасне и в един момент слага дънки с ниска талия, от които се подават прашките й, очертава с дебела очна линия очите си и слага сутиен с подплънки, за да създаде илюзията, че има гърди. И въпреки всичко, очите й издават детската душа.

Тя се казва, да речем… Валя- събирателен образ на по-голямата част от новото поколение българки.

Тя обича фолка, но обича и Лора Караджова, обича тревата, защото някой й каза, че това е готино… Харесва й да се облича секси и мъже на възрастта на баща й да я заглеждат… Обича и мола, и Теранова, където продават любимите й леопардови клинчета…

Това виждаме привидно във Валя и нейните връстнички.

То е грозно и смешно….

Но нещо друго остава скрито, някъде под тоновете грим на бялото като сняг лице и под оскъдните дрешки…

Знаете ли какво прави Валя, когато не е в Мола и не се снима за Фейсбук, докато учителката й преподава кой е Левски?

Валя пише… да, пише във Фейсбук на по-големи батковци. Сваля ги. И сега ще ви кажа как протича разговор между 12-годишното момиче и 20-годишно момче.

Валя казва: “zdr, ko pr“] след получен учтив отговор, момичето не си поплюва, а директно казва: “defstvena sym i iskam ti da me chukash“.

За да не цитирам дословно, ще преразкажа: от чата става ясно, че 12-годишната девойка вече е изостанала от момичетата в класа си, които са загубили девствеността си и тя единствено стои, без да е “счупила джама“. Иска 20-годишното момче да й е пръв по две причини – първо тези на нейната възраст не ставали за нищо, не знаели къде да си го сложат, а и им били малки; и второ: по-голямото момче означава, че тя е по-вървежна, по-готина, щом е забърсала такъв опитен хубавец.

Валя се предлага… дори не се продава.

Прочитайки разказания чат, аз сериозно недоумявах как е възможно, помислих си, че е шега, някаква извратена шега на по-младите. Докато въпросното момче ми каза, че това не се случва за пръв път и е практика момичета между 12 и 14 г. да търсят секс по такъв начин. И е практика да не им отказват.

Днес, 4 месеца след загубата на девствеността си, Валя има зад гърба си над 15 бройки, най-възрастният от които е на 26 г.

Днес Валя вече може да се похвали и с първата си тройка с двама мъже…

Днес Валя прави безпроблемно и по собствено желание анален секс…

…И продължава да търси “жертвите“ си във Фейсбук …

Днес Валя е почти известна, скоро нейни голи снимки, на които се опипва, пъхнала 1-2 пръста, бяха публикувани във Фейсбук с посланието “тая курва опраши целия квартал“.

А, докато това се случва, родителите на Валя работят, вечер сядат, пият по една ракия, гледат „Биг Брадър“, псуват Пенка, обиждат Златка и си казват: “Добре, че нашето дете не е такова“.

А Валето е в другата стая пред компютъра… тя надали е чела “Една българка“, но пък е компетентна по “Кама Сутра“.

И, докато едно време “Една българка“ е била символ на борбените жени с ценности, за които само сме чели, то днес е събирателен образ на поколение от самопредлагащи се разпоретини (без извинение), на които им харесва да се предлагат, и за които “курва“ отдавна се е превърнало в комплимент.

И Валя е само един пример … страх ме е да разбера за останалите …

Минута мълчание за изгубената българка.

Снимка: Lentata.com

Снимка: Lentata.com

Един българин… днешният

Разказах ви за непълнолетните момичета, които се предлагат сексуално на по-големи батковци просто, за да не изостават. Такива момичета има много – те търсят бърз и лесен секс с добре изглеждащи 20+ момчета… правят го безплатно, за кеф и за имидж.

Тези момичета обаче са следствие, а не причина за проблема с подрастващите. Те са крайният продукт на една една порочна въртележка, в която участие вземат младите деца на България от ранна тийнеджърска възраст до късния пубертет и предполагам – моделът им на съществуване едва ли ще се промени и до дълбоките им старини. Ще продължа да пиша за този проблем, колкото и да не ви харесва да четете за него, защото това е факт и не трябва да бъде крит.

Сега ще ви запозная с новия българин – един от многото. Той е от онези, на които връстниците му мечтаят да приличат.

Той е на 21 години и се казва… Георги. В квартала е сред най-известните и желани момчета. След завършване на кварталното СОУ, Гошо едва-едва успява да влезе във ВУЗ. Той не може да произнесе името на специалността, която е записал, но това няма значение за родителите му, които цял живот са мечтали за момента момчето им да „влезе вишист”. Очаквано обаче, лекциите и ученето не са силната страна на момчето и след края на първия семестър той се отписва от университета с уговорката да работи. И наистина – работеше – няколко месеца преди лятото, за да има достатъчно пари за Съни. Ако се чудите с какво се занимава през останалото време – с нищо. Макар да е от по-заможно семейство, Гошо продава джойнт, но пак заради покупко-продажбата на наркотици все няма пари и е вечно затънал в дългове.

Иначе, когато не играе футбол, не спи или не „пафка”, Георги ловува. Той е като дребен хищник, който търси жертвите си, докато в един момент не направи така, че те сами да попадат в лапите му. Обикновено, както е модерно, ловът при него става чрез Фейсбук. И в социалната мрежа той е вървежен – има над 1000 приятели, 850 от които са момичета на възраст между 12 и 16 години. По-големите не стават, защото се ориентират към чичковци с готини коли. За да свали малолетна/непълнолетна, на Гошо му трябват не повече от 2-3 дни – лайква полуголите им снимки и момичетата са негови.

Георги е от момчетата, които спят с малолетни/непълнолетни момичета и отнемат девствеността им, малко след като им е дошъл първият цикъл. Ако се опитаме да приемем за нормално ( щото „всичко го правят”), че такива момчета продават и употребяват наркотици, правят безразборен секс, не учат и не работят, то това, което ще прочетете в следващите редове, минава предела на поносимост. Преди да ви го споделя, ще ви запозная накратко с интимния живот на Георги и момчетата като него.

Георги прави секс от 13-годишен. Досега е спал с над 50 момичета – на всякаква възраст. Пробвал е почти всичко – тройки, оргии и прочее сексуални експерименти… Напоследък обаче малолетните девствени девойки са му най-интересни. Причината? Нагледал се е на „разпоретини”, пък и едно неопитно момиче лесно се манипулира, за да направи всичко. Свирките и аналният секс са рутина, в сравнение с извращенията, на които Георги подлага секс партньорките си. Гошо удря шамари и плюе по лицето на непълнолетното момиче, а тя му се кланя, защото смята, че това е истинският секс. Вместо „захарче”, стандартните обръщения на Гошко към секс партньорките му са – „боклук”, „измет”, „курва”, изтривалка”, а те от г-образна позиция мислят „това е само по време на секс”.

Но и това не е всичко – Георги не използва презерватив. Никога. Но уверява девойките, че не е набор 98, та да не знае кога да си го „извади”. С тези няколко думи той лесно навива девойките за небезопасен секс. И те го слушат – нали е батко, нали е опитен. Но никой не пита колко аборта и от колко момчета има зад гърба си Георги… Нека ви подскажа – 3, за които той не е дал и един лев. Просто спира да вдига телефона на злощастната бременна, когато разбере защо тая му досажда отново.

За финал, Георги с удоволствие разказва на всеослушание как кара момичетата да се обръщат към него с „господарю” и да му целуват мръсните крака – буквално. Любимото му забавление е да документира сексуалните си преживявания с помощта на смартфон и да ги показва на себеподобните си приятели. Ей така – да си ги „менкат”.

Друго забавление на днешните момчета е да се съберат на купон, като невинно поканят невръстни момичета. Дават им алкохол и трева, и ако случайно девойките поискат да си тръгнат – момчета ги заставят с думите „пфф, досега пихте от уискито за 30 лева и пушихте от тревата за 15, къде си мислите, че ще ходите!? Сваляйте гащите.” И така две момичета се озовават на колене пред/зад 5-6 момчета. Пак буквално. Топ забавление, както се казва.

Иначе Георги е „лошото момче” от квартала за приятелите си и за момиченцата. А вкъщи вечер слага масата и прилежно гледа риалитита със семейството. Там не води момичета, това е неприкосновено място, а и не би могъл да запознае мама с девойчетата, които оправя „за спорта”. Тоест, които чука като животно и после им казва – „аре, бегай, че ми се спи”.

И ако един ден Гошо има дъщеря, той ще я бие, за да не прилича тя на малолетните му половинки. Но ако има син! Ще го възпитава да продължи гордо неговия осеменен път.

Но кой е по-лош – момичетата, които се предлагат от ранна възраст, или претендиращите за „зрели мъже” момчета, които дебнат лесни, непълнолетни девойки?

Знам само, че това е проблем на новото поколение и ако тези млади хора продължат така, то след 1-2 десетилетия, тези хора ще са масата „некачествен човешки материал”, наречен България. А какъв ли ще бъде Георги след време, когато вече няма да бъде кварталния убавец? Може би тревоман, който ще живее със спомена за курвите, които е ебал, и ще го разказва в близката кръчма или… може би ще се събере с някое негово отдавна абортирало момиче, за да сложат началото на нова българска „цивилизация”, която тотално да забрани приетите морални ценности…

И ако за изгубената българка трябваше да запазим минута мълчание, то колко трябва да мълчим за изгубения българин с изгубеното бъдеще?

.

One Comment »

  • OIFVet said:

    Потресаващо четиво…

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.