Home » Избрано, политика

Скандал – Народът ни бил само 5 758 301 души!

2014.05.08 Един коментар
Spread the love

Днес в ТВ ми предаване показах една таблица на статистиката, създадена покрай преброяването на населението през 2011 г.

На нея най-отдолу вдясно (вж. картинката по-долу) е написано: „Данните са конфиденциални съгласно чл. 25 от Закона за статистиката.”

Има защо да са конфиденциални!

* синонимен речник: конфиденциален (прил.) – поверителен, таен, секретен, доверителен, скрит, дискретен

Забележете, че не пише „класифицирана” (секретна) информация, а „конфиденциална”.

Т.е. данните са предназначени за много тесен кръг хора, подбрани по дявол знае какви критерии, а не според методологиите за секретната информация. Т.е. тя е по-секретна и от най-секретните документи. Мисля, че всички се досещаме кои са лицата, които я знаят и пазят – това са лидерите на политическите сили + някои членове от ръководствата им.

Данните не подлежат на огласяване, защото според Закона за статистиката:

Чл. 27 (4) (Предишна ал. 3 – ДВ, бр. 98 от 2008 г.) Физическите лица, на които е възложено събирането, получаването, обработката или съхраняването на данни, представляващи статистическа тайна, подписват клетвена декларация за опазване на тайната при изпълнение на задълженията си и в срок 5 години от приключването им.

Има и чл. 27а, в който се казва, че дейността по такива справки „се извършва съгласно изискванията на Закона за защита на класифицираната информация и актовете по прилагането му” – т.е. с всички солени санкции и затвор при огласяване на данните. Е, аз въпреки това ще ги оглася:

В тази таблица са НЯКОИ ОТ ИСТИНСКИТЕ ДАННИ за България.

1. Обърнете внимание на населението – САМО 5 758 301 души!!

Това не е е национална драма, а тотална катастрофа на нацията! Можем смело да обвиним политическите елити, че благодарение на тяхното управление сякаш са избухнали десетина ядрени бомби на територията.

Проклятие за тях и позор за нас като народ, че сме се примирили с изчезването ни и, че сме избирали и избираме хора, от които не търсим отговорност за това как ни управляват.

2. Предстоят избори.

На последните гласувания избирателите са били:
• национален референдум за АЕЦ – 6 950 900]
• парламентарни извънредни избори 2013 – 6 919 260 души по основен списък + 129 016 в допълнителен списък + 19 227 дописани в деня на гласуването. Т.е. общо са 7 067 503 избиратели.

Така „избирателите” надхвърлят с 1.3 млн. мъртви души броят на цялото население у нас.

От населението 919 099 човека са на възраст от пеленачета до 19 години. Точни данни за 18 и 19-годишните няма, ама по оценки на статистиката са около 114 000. Т.е. 805 000 нямат право на глас, понеже не са достигнали необходимата възраст.

Накратко: политическият елит лъже, та се маже.

Реално избирателите са 4 МИЛИОНА 953 ХИЛЯДИ.
А в списъците са около 7 милиона.

РАЗЛИКАТА Е НАД 2 МИЛИОНА! ФАНТОМИ!

Само идиот може да нарече такива избори (а това са всички избори) демократични, справедливи и нефалшифицирани!

3. При милиони мъртви, ама иначе живи „изборни” души има ли и МИЛИОНИ МЪРТВИ, ала „ФИНАНСОВИ ЖИВИ” ЛИЦА ЗА ДЪРЖАВНИ РАЗХОДИ, КОИТО ВСЪЩНОСТ СЕ ПРИСВОЯВАТ – от разходите за деца, ученици, студенти, за нуждаещи се от социални помощи, за пенсии?
Има ли ги?

Според мен – ДА!

* Просветното и социалното министерство осчетоводяват във финансовите си разчети децата и младежите за 1.2 милиона (видяхте, че са 900 хиляди). Т.е. имаме 300 000 неживи „бройки”, за които се заделят пари, харчат се, ама някой зад кулисите ги взима.

* НОИ води броят на пенсионерите в онзи период на таблицата като 2 198 597 души. Според статистиката хората от 60 г. нагоре са 1 595 268 души.

Разликата е 603 329 – т.е нещо като мъртви според статистиката, ама живи за НОИ души. Вярно, има лица, които се пенсионират по-рано – военни, от МВР, някои категории труд, но и те са отбелязани в статистиката.

Разликата на вероятните мъртви души, ако се отчетат по-рано пенсионираните, е 426 453 за онзи период.

* Та затова виждам, че според статистиката на НОИ инвалидите са 440 000 души, ама инвалидните пенсии по различни раздели същата тяхна класификация ги е отчела на 865 000 (юни 2011).- т.е. разликата е 425 000.

Не е случайно съвпадението на 425 000 инвалидни пенсии, падащи сякаш от небето с 426 хиляди „пенсионери”, с които се разминават данните на НОИ и статистиката.

И не псувайте властите – сини, червени, зелени, жълти и т.н., дето се изредиха и се изреждат.
Псувайте себе си! Ако търсехме сметка на политиците при всеки гаф или далавера, както е в белите държави, ТОВА нямаше да го има!

„Това” ви бърка в джоба чрез бюджета и ги краде за отбрани хора (т.нар. политически елит) почти 2 МИЛИАРДА ВСЯКА ГОДИНА!

А ето я и конфиденциалната таблица, което според Закона за статистиката се явява, както са посочили, “индивидуални данни” – т.е. за най-тесен властови кръг лица, без чието изрично и писмено дадено съгласие нищо от това не може да се огласи. И пак според законовите текстове тази таблица, понеже е определена като “индивидуални данни”, не може да се прилага в никакви, каквито и да е случаи като веществено доказателство пред прокуратурата и съда!!!

Не е доказателство, макар че го има. Разбрахте защо, нали!

 

Григор Лилов

One Comment »

  • НаСакото МиЯката said:

    Споко де,например другарката парижка УСгърчинска ще го оправи..колкото и да бройнат бугарския народ,няма страшно!! Абе другарката петната връз балтона без ръкави на БКП,ДС и ЖивкОФФ изчисти и напарфюмира,че това ли няма да може ?!
    ФАНТОМНА СТРАНА…ФАНТОМЕН НАРОД,хич не го бройте за някакъв..НЕ СИ СТРУВА УСИЛИЕТО !!!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.