Home » Авторски страници

Сигнали за нарушения в евровота – чрез приложение за смартфони

2014.05.21 Няма коментари
Spread the love

unnamed

Екипът на МobileSoftware разработи приложение за смартфони, предназначено за Евровота на 25 май. Казва се Евроизбори ‘2014.

Целите ни с него са две – всеки, който си го е инсталирал, ще има възможността автоматично да подава сигнал за нередност в изборния ден. Втората му функция е чрез него да се следят резултатите от екзит пуловете в реално време.

.

Screenshot_2014-05-20-00-48-23

Приложението е напълно безплатно и без реклами, с максимална достъпност. Може да се свали от всеки със смартфон с Android или Windows Phone. В секцията за сигнал при злоупотреба може да се направи снимка на съответното нарушение, да се опише с текст и да се изпрати автоматично като сигнал. Допълнително с информативна цел е посочен и телефонът на МВР за нарушения в изборния ден.

Screenshot_2014-05-20-00-48-17

Основната причина да създадем безвъзмездно този инструмент е да помогнем на всички, които видят нередност и искат бързо да я документират и сигнализират за нея. Надяваме се така да дадем своя принос за нормалност в изборния ден. Искаме новината за приложението да придобие максимална популярност, много хора да се възползват от функциите му и в крайна сметка да покажем на всички, че ни пука какво ще стане на изборите.

Screenshot_2014-05-20-00-48-36

.

Приложението за Андроид може да се изтегли оттук.

Приложението за Windows Phone може да се изтегли оттук.

.

Екипът на МobileSoftware

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.