Home » Авторски страници

Студенти от Angelo State University посетиха БТПП

2014.05.22 Няма коментари
Spread the love

thumb_main_web_P5211150_003

Група американски студенти, които са на едномесечно посещение в Европа, посетиха Българската търговско-промишлена палата и се срещнаха с главния секретар на Палатата Васил Тодоров. Групата студенти се ръководи от проф. Детелин Еленков от Angelo State University, Тексас, САЩ.

thumb_main_web_P5211143_002

Сътрудничеството между БТПП и Angelo State University продължава вече пет години. БТПП участва в програмата на студентите за практическо обучение в Европа. Студентите посещават Франция, Италия, Испания и Гърция и имат срещи с местни институции, участват в бизнес и културни събития.

Васил Тодоров представи пред студентите от Angelo State University икономическата ситуация в България, както и дейностите на БТПП. Проведе се дискусия по въпроси, свързани с процедурата за създаване на фирма в България, бъдещото присъединяване на страната ни към еврозоната, както и по отношение ресурсната обезпеченост на България.

 

Гергана Димова,

БТПП

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.