Home » Авторски страници

Предстояща годишнина на Детско студио „ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ“- Чикаго

2013.11.27 Няма коментари

Наближава декември – месец, щедър с интересни и красиви събития. Месец, обичан и очакван с радост от всички. Но най-много от децата. Децата, които са малки, но имат големи мечти – разнопосочни и истински. А когато нещо се мечтае истински, то се сбъдва.

Пред фотосите на Манарки в Чикаго

Пред фотосите на Манарки в Чикаго

Детско студио „ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ“ в Чикаго се роди през щедрия месец декември на 2012-jd. В отговор на идеята за обединение на децата в едно нетрадиционно, но вдъхновяващо начинание – да изучат съвременните възможности на комуникация помежду им, ползвайки похватите и възможностите на видеотехниката, фотографията, електронните мрежи и връзки. И да покажат на връстниците си, независимо къде се намират, своето виждане – за принадлежността си, за връзката с корените, за своя настоящ свят и живот, за красотата в него, за постиженията си, за това какво обичат, какво мислят, с какво се гордеят, за какво тъгуват… И още много неща.

В Музея на Холокоста в Чикаго с българския генерален консул Симеон Стоилов

В Музея на Холокоста в Чикаго с българския генерален консул Симеон Стоилов

Времето показа, че идеята на продуцента на детското студио – Мария Илиева, е заслужавала вложените усилия и труд. Децата, стартирали като екип преди година с една мечта да дадат живот на тази идея, осъзнаха и доказаха, че всяко пожелано нещо, се случва. И колкото по-силно е желанието, толкова по-успешно е то. Разбира се, с времето екипът се променяше, но това е нормално. Важното е, че „ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ“ са факт, едно популярно вече име в ефира. Малките мечтатели, които не се уплашиха да следват стъпка по стъпка своите големи идеи и да стават по-сигурни, по-добри и по-взискателни към всичко, което правят.

Българския посланик в САЩ г-жа Елена Поптодорова ни отдели специално внимание

Българският посланик в САЩ г-жа Елена Поптодорова ни отдели специално внимание

За своите приятели и почитатели „ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ“ подготвят много нови неща – във връзка с първата си годишнина, а и не само. Рубрики, които ще се представят все по-професионално и интригуващо. Присъствие на интересни събития, които ще достигат до зрителите, пречупени през оригиналния детски поглед. Кадри от забележителни места с подходящи коментари.

Декември е месец на вълшебства. Не само за децата. Но най-вече за тях. И в тяхно име. „От децата, с децата, за децата – с професионализъм и с любов!“. Това сме ние – „ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ“-те, идващи все по-често при вас през прозореца на мрежата, който оставяте отворен за нас. И за да покажем, че желанието ни е да докосваме и разменяме мечтите си, ние също оставяме отворен онзи светъл прозорец, който е връзката ни с всеки от вас. Пишете ни! Споделете! Гледайте ни! Станете част от нас!

След уморителни записи в заслужена почивка с г-жа Мария Илиева

След уморителни записи в заслужена почивка с г-жа Мария Илиева

Какво сме постигнали през първата си година? Как ще празнуваме? Какви са мечтите ни за следващата? Новините очаквайте скоро! Ако сте пропуснали нещо, може да ни догоните с помощта на нашия електронен сайт:  http://televisionerite.com/ или на двете ни страници във Facebook, на български и на английски език:  Детско студио „Телевизонери“  и  Bulgarian Child Studio “Televizionerite”.

.

Екип на Детско студио „ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ“

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.