Home » Избрано

Мишо Шамара v/s Роджър Уотърс…

2013.08.31 Един коментар
Spread the love

“Поддръжниците на властта заклеймиха позицията на Уотърс”,

информира OFFNews, визирайки изказвания на бившият журналист и агент на ДС Владимир Танев и на т.нар. рапър Шамара. Те са свързани със състоялия се вчера в София концерт на легендарния Роджър Уотърс, който e преминал очаквано при голям интерес и по време на който на сцената се е появила изписана думата “Оставка”.

Ето какво пише OFFNews:

Снимка: OFFNews

Снимка: OFFNews

Двама от най-гласовитите защитници на правителството, които са и лица на две от контрадвиженията срещу протеста, се изказаха против позицията на Роджър Уотърс. По време на концерта на легендарния изпълнител, който се проведе тази вечер (снощи – бел.ред.)  на препълнения Национален стадион „Васил Левски“ в София, на сцената бе изписана думата “Оставка” на кирилица. Това предизвика фурор сред хилядите зрители, които на няколко пъти скандираха „Оставка“.

Случилото се бе посрещнато с възторг от всички, които искат правителството на Пламен Орешарски да се оттегли, но в същото време разгневи поддръжниците на кабинета. Двама от тях коментираха концерта в подобен тон.

Бившият журналист Владимир Танев заяви:

“Роджър, това е лично за теб.
Бях с теб и твоето прекрасно шоу преди две години в Арена Загреб. Бях с теб с през последните близо 35 години от съзнателния ми живот. Ти и Дейвид, Рик и Ник сте хората, които ме направихте в голяма степен като ивдивид, като личност. Вие, четиримата от Pink Floyd, станахте отдавна моите идоли и никога няма да загубите моята любов и преклонение. Вие открихте в съзнанието ми отдавна бунтарското в прогресив рока. Вие създадохте моите музикални вкусове. Вие ме накарахте да бъда част от голямото световно семейство на Pink Floyd.
Wish you were here, приятелю. Бих искал да си тук, сред нас. Доживях и аз, както и хиляди българи, да си тук, на българска земя.
Роджър, не убивай моя тийнейджърски идол. Не позволявай да бъдеш употребен. Тази стена у нас, приятелю, е иззидана от омраза и противопоставяне. Твоята стена не е тяхната блокада, повярвай ми…”

Далеч по-цинично бе изказването на рапъра Мишо Шамара, чиито статус публикуваме с козметична редакторска намеса.

“Бойковите телевизии почти месец ни обясняваха колко велик спектакъл ще е СТЕНАТА хахаха . Още тогава си знаех че Герги Уотърс ще вика оставка хаха. Но си траех ако случайно тъпака не се е сетил да не се сети Но явно Сашето Безуханова му е дала тоя съвет да хвърлят едни милиони да кажат на хората в България да свалят демокрацията и да върнат ДИКТАТУРАТА хаха .
Е*ем ти и рока е*ем ти и пинк флойда е*ем ти и джордж уотърса педалски.

Никога повече ДИКТАТУРА нито комунистическа нито сикаджийска.
Не сме виновни ние че десните сили в БЪЛГАРИЯ са изцяло под власта на бившият ДИКТАТОР и нямат грам идея що е то ДЕМОКРАЦИЯ.

Е*ем ви в дясните хюмнета

Както и предположих :) ))
Бойко е дал яко кинта на Роджар да каже оставка хахаха .
Та кой луд би правил пропаганда за връщане на ДИКТАТОР освен платен метъл .
Жалко харесвах Пинк Флойд но вече не
За малко пари хората са готови и майките си да продадът .”

———————————————————————————————————-

Видеофрагмент от концерта на Уотърс в София

One Comment »

  • Михаил Чернев said:

    Ако изправим Small (Big) Sha до Роджър Уотърс, то първият, дори само в чисто физически план, ще предизвика бурен… смяаааааах!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.