Home » Избрано

Предстои научно-икономически форум България – Корея

2013.08.02 Няма коментари
Spread the love

bcci_logoСофия, 2 август 2013 г. Секретарят на Корейско-българския икономически съвет Джеймс Канг проведе среща в БТПП със зам.-председателя на Палатата Георги Стоев, който е и председател на Българо-корейския икономически съвет при БТПП.

Целта на работното посещение беше обсъждане на предстояща бизнес делегация от Корея през есента, както и подготовката на Научно-икономически форум България – Корея през месец ноември 2013 г.

Георги Стоев запозна госта с условията за членство в БТПП и с услугите, предоставяни от търговския регистър на Палатата. Той изрази готовност от страна на Българо-корейския икономически съвет при БТПП за активизиране на сътрудничеството между членовете на двата Съвета с цел развитие на съвместни дейности и проекти.

На снимката: Секретарят на Корейско-българския икономически съвет Джеймс Канг

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Източник:  Българска търговско-промишлена палата

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.