Home » Авторски страници, политика

За протеста и подписките

2013.07.19 Няма коментари
Spread the love

ъъ

Мисля, че протестът има един изключително сериозен недостатък. Досега никой не е направил, нито прави истинска подписка с искане за оставка на Орешарски. Подписката има законова форма и може да има някакви юридически последствия единствено ако е във формата на реални подписи с реални имена и е направена на хартия. Вижте какво правят БСП! Те може да са сто души на НДК, но са събрали вече близо 200 000 подписа в подкрепа на Орешарски и още 4000 за оставка на Плевнелиев.

За съжаление, след нашите протести остават единствено хубави снимки, добри спомени и нищо друго. Това е вредно! Не се осланяйте и на разни интернет петиции. Те нямат НИКАКВА юридическа сила! Някаква роля може да изиграе единствено подписка на хартиен носител и моят съвет е веднага да се направи такава организация.

Помнете ми думите, когато един ден протестите стихнат (или бъдат насилствено прекратени), на масата ще бъдат поставени стотиците хиляди подписи, събрани пред НДК и организациите на БСП в подкрепа на Орешарски, пред голямото нищо, което остава след нашите протести…

.

Атанас Георгиев

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.