2024-03-28

3 thoughts on “Списък на медийната империя Кръстева/Пеевски

  1. Не купувам и не чета вече вестници! Осведомявам се най вече от Интернет, БНТ, БНР, Фейсбук и Онлайн – вестници – частично! Всичко стана „ЧАЛГА“ и „КИЧ“!!! Здраве и живот! Бог да е с нас!

  2. Напълно съм съгласна! Спрях да купувам, гледам и посещавам медиите и сайтовете на тази групировка. Даже, когато случайно превъртах каналите и попаднах на реклама в тв7 за едно лекарство против гъбички, веднага се консултирах с джипито си и го смених с друго, макар и по-скъпо, но не е рекламирано там. Ако всеки постъпи така по няколко повода, ще им от-
    върнем достойно на манипулациите и атаките.

  3. Коментар от стената на Пламен Пасков във Фейсбук:

    „Има нещо просто и безплатно, което може да направите, ако сте против това, което олицетворява Зурлата, и политическата олигархия, която обслужваше и обслужва медийно и информационно:

    не купувайте тези вестници и списания, не посещавайте тези сайтове, не гледайте тези телевизии, не слушайте тези радиа, и най-важното: не купувайте стоките на компаниите, които се рекламират там!

    Не само е безплатно, но даже е изгодно, полезно и общественополезно!
    Няма нищо по-страшно, по-болезнено и по-унищожително за Зурлата и олигархията, от това – да им нанесете вашия наказателен икономически вот, да ги направите по-бедни, бедни или много бедни.

    Не е чак толкова невъзможно!
    От вас зависи!

    Представяме на Вашето внимание пълния списък на сайтовете, телевизиите, радиата, вестниците и списанията, които са явна или скрита собственост на Делян Пеевски…“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *