2024-03-28

1 thought on “Господарят на икономиите е раздавал скандално високи бонуси

  1. Това също е форма на корупция – когато милиони получават „заплати“ колкото да не умрат от глад, пет-шестстотин кърлежи да смучат от кръвта на подложеното на геноцид население:

    „Раздадените суми за бонуси във финансовото министерство от 2009 до 2012 г. включително са над 22 млн. лв., показват цифрите. Общият брой на служителите варира между 593 и 610 души. Така за 2009 г. средно на човек са се падали по 9868 лв., за 2010 г. сумата е 9106 лв. Бонусите са били най-ниски през 2011 г. – 7868 лв., за да се върнат през 2012 г. на средно 9670 лв. Много е вероятно парите за отделни служители да нахвърлят неколкократно средния размер, защото никое министерство не разпределя наличните средства за ДМС поравно между хората си.“

    Но и населението си е виновно до известна степен: вместо да ги загърби и да не ги избира на ИЗБОРИТЕ БЕЗ ИЗБОР, то вече 69 години – 45 под строй, а 24 – в упражняване „свещеното право на гласуване“, всъщност постоянно рециклира наложеното му задължение за глаДуване.

    То, населението, си въобразява, че ще надхитри плутократите, които така са нагласили системата, че „да няма геле“. С подсъзнателна клептократска надежда „дава“ гласа си за поредния спасител, който го успива със сладки приказки, че то е „суверенът“, че всичко ще се върши в и за негово добро. Негово, ама на плутократа, а не на фалшивия „суверен“.

    И така – от година на година, от род в потомство. Лъжа и робство… ГЕНОЦИД!

    Зачем стадам дары свободы?!

    Их надо резать или стричь!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *